Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με το βλέμμα στην Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στην Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Οι "πράσινοι" ετοιμάζονται για το ματς με τους Ισραηλινούς

Οι «πράσινοι» χωρίς να χάσουν χρόνο άφησαν πίσω τους ότι έγινε στο ΣΕΦ και ετοιμάζονται για το ματς με τους Ισραηλινούς. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη «μάχη» του ΣΕΦ, μιας και οι λεπτομέρειες του.. στοίχισαν και ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την νίκη.

Οι «πράσινοι», όμως, δεν έχουν την πολυτέλεια να μείνουν περαιτέρω στα όσα συνέβησαν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μιας και ο χρόνος τους πιέζει ασφυκτικά.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη το βράδυ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Top-16, με πρώτο αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί φτάνουν αύριο στη χώρα μας και είναι δεδομένο πως την Τρίτη το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα πέσουν.. κορμιά.

Για τον λόγο αυτό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αφού εστίασε σε κάποια σημαντικά στοιχεία της αναμέτρησης του ΣΕΦ, αμέσως μετά έβαλε τους παίκτες του σε ρυθμούς… Μακάμπι. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» που αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στον Πειραιά προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο μοναδικός απόντας και αυτή την φορά ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος συνέχισε τις θεραπείες του για την θλάση στο γαστροκνήμιο που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports