Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Μητροπόλεως Πατρών επισκέφθηκαν τον κ.κ. Χρυσόστομο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Μητρο...

Τα μικρά παιδιά, προσέφεραν στον Μητροπολίτη Πατρών και χρηματικό ποσό που υγκέντρωσαν με την καθοδήγηση των υπευθύνων του Σταθμού και των γονέων τους

Μία χαριτωμένη ομάδα μικρών αγγέλων από τον Παιδικό Σταθμό της ενορίας Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, όπου και φιλοξενούνται πάνω από 100 παιδιά, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, συνοδευόμενοι από τον Πρωτοπρεσβύτερο  π. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού και από τους εργαζομένους στον Σταθμό, για να ευχηθούν στον Μητροπολίτη και να τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Οι στιγμές ήταν εξαιρετικά συγκινητικές καθώς τα μικρά παιδιά, προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών χρηματικό ποσό, το οποίο συγκέντρωσαν με την καθοδήγηση των υπευθύνων του Σταθμού και των γονέων τους, ώστε μέσω του Φιλοπτώχου ταμείου της Μητροπόλεως Πατρών να διατεθεί σε ενδεείς συνανθρώπους μας.

Ο κ.κ. Χρυσόστομος περιχαρής αγκάλιασε στοργικά τα παιδιά και τους μίλησε με πατρική αγάπη και τα ευχαρίστησε και επαίνεσε για την προσπάθεια τους αυτή. Επίσης ο Μητροπολίτης Πατρών ευχαρίστησε τον εφημέριο π. Κωνσταντίνο και όλους τους εργαζομένους στον παιδικό Σταθμό καθώς και τους γονείς των παιδιών για την φροντίδα και την ανατροφή  κατά Θεόν πού προσφέρουν στα παιδιά.

Οι φωτ. είναι από το σάιτ της Μητροπόλεως Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις