Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά - Μονταρισμένο το βίντεο εξαγοράς Χαϊκάλη- Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του dvd

Πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά -...

Περιέχει οπτικό υλικό από την πρώτη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου και ηχητικό απόσπασμα από το δεύτερο ραντεβού

Το dvd είναι... μονταρισμένο αφού περιέχει οπτικό υλικό από την πρώτη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου και ηχητικό απόσπασμα από το δεύτερο ραντεβού του βουλευτή των ΑΝΕΛ με τον υποτιθέμενο μεσάζοντα, αναφέρει σε έκακτη ανάρτησή του το protothema και συμπληρώνει ότι πήγαν να χρηματίσουν και την Κουντουρά.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του dvd με το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει τα καταγγελόμενα από τους κυρίους Χαϊκάλη - Καμμένο περί της προσπάθειας εξαγοράς του βουλευτή των ΑΝΕΛ στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παραδοχή εκ μέρους της βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά ότι το dvd που έστειλε ο κ. Καμμένος στον πρόεδρο της Βουλής είναι... μονταρισμένο. Οπως είπε η κυρία Τσαρουχά, το dvd περιέχει οπτικό από την πρώτη συνάντηση του Παύλου Χαϊκάλη με τον υποτιθέμενο μεσάζοντα Γιώργο Αποστολόπουλο ενώ το ηχητικό είναι από τη δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου! 

Το γραφείο πρωτοκόλλου του Προέδρου της Βουλής εχει ήδη παραλάβει σφραγισμένο φάκελο με το dvd. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τις επόμενες ώρες θα μεταφέρουν το οπτικοακουστικό υλικό του κ. Καμμένου στους αρχηγύς των κομμάτων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις