Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα:Ο Ιστιοπλοϊκός βράβευσε τους νέους κυβερνήτες σκαφών και τους διακριθέντες αθλητές του

Πάτρα:Ο Ιστιοπλοϊκός βράβευσε τους νέους...

Δείτε ΦΩΤΟ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών έγινε, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, η τελετή Απονομής επάθλων για τους αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας 2014 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, η Απονομή διπλωμάτων στους νέους κυβερνήτες ιστιοφόρων σκαφών (απόφοιτοι Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας) και η Απονομή τιμητικών πλακετών στους αθλητές Ολυμπιακού Τριγώνου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Στην αναφορά του, ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Κ. Καλογερόπουλος έκανε μία σύντομη ανασκόπηση των ναυταθλητικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Ομίλου και μίλησε για τις προοπτικές και τις επιδιώξεις του Ομίλου για την επερχόμενη χρονιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρ. Αλεξόπουλος, ο Ναυτικός Διοικητής Ιονίου Αντιπλοίαρχος Δ. Μαντέλης Π.Ν., ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Πλοίαρχος Λ.Σ. Τρ. Κοροντζής και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών Αθ. Αργυρίου και Γ. Παπαθεοδώρου, οι οποίοι και απένειμαν τα έπαθλα στους διακριθέντες. Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών αναφέρθηκε στο ρόλο της αρωγής και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και των Ομίλων που αναπτύσσουν θαλάσσια αθλητική δραστηριότητα ενώ από πλευράς του ο καθηγητής Γεωλογίας δρ. Γ. Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ι.Ο.Πατρών με στόχο την προώθηση της επιστημονικής έρευνας σε θέματα θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Διακρίσεις απέσπασαν τα σκάφη ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ με κυβερνήτη τον Ν. Κακαβούλα, ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ με κυβερνήτες τους Ηρ. Ιωαννίδη και Δ. Μπάρκουλα, CAPT. YIOTIS με κυβερνήτη τον Γ. Καράμπελα, CHER με κυβερνήτη τον Δ. Δραμισιώτη, BIDOURIK με κυβερνήτες τον Φ. Κορμπέτ και τη Χ. Κουβέλη, ΕΥ με κυβερνήτη τον Ηλ. Κάντζο, EX ANIMO με κυβερνήτη τον Σπ. Αντωνιάδη, FILINTA με κυβερνήτες τον Π. Αποστολόπουλο και την Κ. Γιαννοπούλου, IRIDINI με κυβερνήτη τον Μ. Νικολάτο, ΝΗΠΕΝΘΕΣ με κυβερνήτη τον Δ. Γεωργίου, ΟΝΑΡ με κυβερνήτη τον Γ.-Μ. Αντύπα, ΣΩΚΡΑΤΗΣ Π. με κυβερνήτη τον Α. Μπαρμπέτα, ΣΟΦΙΑ με κυβερνήτη τον Κ. Μαλαμή, ΦΟΙΒΗ με κυβερνήτη τον Χ. Κανδρή και ΧΥΜΟΥΛΗΣ με κυβερνήτη τον Γ. Χύμα.

Στους αγώνες συμμετείχαν, επίσης, τα σκάφη ΑΝΑΛΗΜΜΑ με κυβερνήτη τον Χρ. Σπανόπουλο, ΑΡΓΩ με κυβερνήτη τον Π. Λιναρδάτο, ΑΡΓΩ με κυβερνήτη τον Μ. Μαραγκουδάκη, ΑΡΙΑΔΝΗ με κυβερνήτη τον Θ. Φωτόπουλο, ΑΣΤΡΑΔΕΝΗ με κυβερνήτη τον Σπ. Κρότση, DECLARE με κυβερνήτη την Κ. Πολυχρονάκη, ΔΕΛΣΠΥΑΝΑ με κυβερνήτη τον Δ. Παπαναστασίου, ΕΥΠΛΟΙΑ με κυβερνήτη τον Ηρ. Ιωαννίδη, ΗΡΙΔΑΝΟΣ με κυβερνήτη τον Δ. Ραυτόπουλο, ΙΡΙΣ με κυβερνήτη τον Δ. Τσελίκα, ΚΑΝΕΝΑΣ με κυβερνήτη τον Σπ. Μακρή, ΚΙΡΚΗ ΙΙ με κυβερνήτη τον Θ. Λινάρδο, ΜΕΛΕΝΗ με κυβερνήτη τον Α. Μπαλαδάκη, ΜΙΧΑΛΗΣ με κυβερνήτη τον Κ. Καλογερόπουλο, ΠΥΘΕΑΣ με κυβερνήτη τον Ν. Ιατρίδη, SIBA με κυβερνήτη τον Ευθ. Μπούντα και ΩΚΥΡΡΟΗ με κυβερνήτη τον Γ. Θεοδώρου.

Τιμητική διάκριση απέσπασαν οι αθλητές Ολυμπιακού Τριγώνου Βασίλης Καρπούζας, Γιάννης Σιώκος και Βασίλης Χάχαλης.

Οι απόφοιτοι της 80ης Σ.Ι.Α.Θ. στους οποίους απονεμήθηκε δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους είναι οι εξής:

 

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΓΟΥΡΔΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΖΟΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΘΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΤΣΙKOΓΙΑΝΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΚΟΥΡΗ ΔΑΝΑΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΟΡΡΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΕΡΒΟΥ ΑΝΝΑ

ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ ΦΑΙΔΡΑ

ΤΟΥΜΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΧΟΛΗ ΠΑΝΩΡΑΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports