Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Ουκρανία ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στον επόμενο Ευρωπαϊκό του σταθμό

Στην Ουκρανία ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στο...

Με την Ντνίπρο κληρώθηκαν οι ερυθρόλευκοι στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/12) διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την φάση των "32" του Europa League, με την Ντνίπρο να είναι η ομάδα που θα κληθεί να αποκλείσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να προχωρήσει στους "16" του θεσμού.

Εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να πραγματοποιηθεί στο "NSK Olimpijs'kyj" του Κιέβου (70050 θέσεων) και όχι στην φυσική έδρα της Ντνίπρο, το "Dnipro Arena" που βρίσκεται στην πόλη Ντνιπροπετρόβσκ.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", πλεονέκτημα που κέρδισε ο Ολυμπιακός όντας ο καλύτερος τρίτος των ομίλων του Champions League. Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 19 & 26 Φεβρουαρίου. Κριστιάν Καρεμπέ, Γιάννης Βρέντζος και Κώστας Βερνίκος εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην κλήρωση.

Απέναντι σε ουκρανικούς συλλόγους, οι Πειραιώτες μετράνε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τον Φλεβάρη δεν διεξάγεται πρωτάθλημα στην Ουκρανία και η Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει τους "ερυθρόλευκους" δίχως να έχει παιχνίδια στα πόδια της.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports