Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κέρδισε με δυσκολία ο ΠΑΟΚ και διατηρήθηκε στην κορυφή

Κέρδισε με δυσκολία ο ΠΑΟΚ και διατηρήθη...

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 2-1

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα με 2-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και παραμένει στο +4 από τον Ολυμπιακό. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα.

Την πιο αγχωτική νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη επιβλήθηκε με 2-1 της Κέρκυρας για να συμβεί αυτό, όμως, χρειάστηκε και την τύχη (ειδικά στο δοκάρι στο φάουλ του Καϊκούτ πριν το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη), αλλά και σπουδαίες επεμβάσεις του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε για μία ακόμη φορά στην ικανότητα που έχουν να σκοράρουν όχι μόνοι οι επιθετικοί του (Περέιρα), αλλά και οι μέσοι του (Κάτσε), αλλά και πάλι εμφάνισε σημαντικά αμυντικά προβλήματα, παρότι άλλαξε τη διάταξή του σε 3-5-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστασιάδης επέλεξε να ξεκουράσει για ένα ημίχρονο Κλάους και Ρατς, ενώ άφησε Σάλπι και Γκολάσα εκτός αποστολής. Επίσης, μετά από καιρό έριξε, όχι ένα αλλά τρεις νεαρούς στη μάχη.

Από την άλλη πλευρά, η Κέρκυρα προσπάθησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έκανε αρκετές φάσεις και δικαιούται να μιλά για ατυχία.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports