Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς πήγε ...χαμένος για τον Κονταξή

Πυγμαχία: Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς π...

Δεν πραγματοποιήθηκε η κατηγορία του

Μία χρονιά σκληρής προετοιμασίας έχει πάει χαμένη για τον πέντε φορές πρωταθλητή Ελλάδας Βασίλη Κονταξή, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Και αυτό βέβαια όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα ο ίδιος αλλά επειδή δεν συμπληρώθηκε οκτάδα στις κατηγορίες που μπορούσε να αγωνισθεί και με βάση τους νέους κανονισμούς δεν πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να κάνουν διασυλλογικό πρωτάθλημα ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και μάλιστα της Α' κατηγορίας. Με δεδομένα τα παραπάνω η ΠΥΓΜΗ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Μετά το τέλος της ιατρικής εξέτασης και κλήρωσης των αθλητών/τριών που δηλώθηκαν για να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή Πρωταθλημάτων μόνο στις 2 κατηγορίες βάρους των 81 και 91+ kg Ανδρών οπού πληρούνταν η προϋπόθεση (βάση προκήρυξης) της συμμετοχής 8 τουλάχιστον αθλητών ανά κατηγορία.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες Ανδρών καθώς και όλες τις κατηγορίες Γυναικών που δεν συμπλήρωσαν 8άδες, προκειμένου να αγωνιστούν, αποφασίστηκε, να διεξαχθούν Διασυλλογικοί αγώνες ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που όμως δεν θα έχουν το κύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ούτε τις ηθικές αμοιβές αυτού.

Κατόπιν τούτου, με ομόφωνη απόφαση του διεθνούς αθλητή μας και 5 φορές Πρωταθλητή Ελλάδος Βασίλη Κονταξή, καθώς και των υπευθύνων του Σωματείου μας, ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ την συμμετοχή του απ’  τους εν λόγω «Διασυλλογικούς» αγώνες σεβόμενοι τις θυσίες κατά την προετοιμασία του και μένοντας πιστοί στο σκοπό μας που ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports