Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Π. Ρουμελιώτης: "Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι δίπλα στα παιδιά της ΕΑΠ"

Π. Ρουμελιώτης: "Είναι μεγάλη μου τ...

Ικανοποιημένος ο έμπειρος κεντρικός από την νίκη της ομάδας του

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης μετά τη νίκη της ΕΑΠ στο ντέμρπι με τον Απόλλωνα έκανε τις εξής δηλώσεις: "Πάμε γερά όπως παλιά με τα δικά μας τα παιδιά.

Αυτή η φουρνιά  της ΕΑΠ ήταν ο λόγος που  δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι όταν μου ζήτησε ο Αντώνης Γεράνιος να έρθω να βοηθήσω. Είμαι εδώ και θα τα βοηθώ με κάθε τρόπο και όπως μπορώ.

Αυτά τα παιδιά της ΕΑΠ ήρθαν να διαψεύσουν κάποια δημοσιεύματα του καλοκαιριού  ότι η Πάτρα έκλεισε τον κύκλο της στο βόλεϊ. Η Πάτρα έχει μέλλον και είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι δίπλα σε αυτά τα παιδιά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Χριστόπουλο: "Σήμερα είχα και ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη κόντρα στον προπονητή που με έδιωξε από την ΕΑΠ, ο οποίος ήρθε και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι. Είχα πει ότι δεν έπρεπε να έρθει καθόλου. Και στο δεύτερο γύρο μέσα στον Απόλλωνα το ίδιο θα γίνει. Η ΕΑΠ έχει μέλλον και είναι θέμα χρόνου να παίξει πάλι στην Α1 Εθνική" και πρόσθεσε:

"Η ΕΑΠ ήταν, είναι και θα είναι και χωρίς τον Χριστόπουλο, που ήρθε και άφησε τον στάχτη του. Η νέα γενιά θα συνεχίσει το έργο του Αγγελόπουλου, του Χριστόπουλου και όλων των υπολοίπων. Αν και τα χρέη είναι τόσα μεγάλα από τις επιλογές του να διώξει τα Πατρινόπουλα και να πάρει μισθοφόρους που χρυσοπλήρωσε σε βάρος".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports