Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Με τι καιρό θα υποδεχθούμε τον Δεκέμβρη; Δείτε τις εκτιμήσεις για την πρώτη εβδομάδα του μήνα

Δυτική Ελλάδα: Με τι καιρό θα υποδεχθούμ...

Μουντός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Γενικά μουντός δείχνει να είναι ο καιρός και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη με αρκετή συννεφιά κυρίως και όχι τόσες βροχές.

Μόνο στην βόρεια βορειοδυτική Ελλάδα θα σημειωθούν κάποιες βροχές μέχρι και την θράκη αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ,ο καιρός θα μαλακώσει αρκετά το βράδυ και νωρίς το πρωί με τους νοτιάδες ενώ στην Κρήτη θα κάνει αρκετή ζέστη για την εποχή.

Πιο αναλυτικά ο καιρός του Σαββατοκύριακου :

Βροχές αναμένονται κυρίως το Σάββατο μόνο στα νησιά του βόρειου Ιονίου(Κέρκυρα) μέχρι και τα Επτάνησα ,στην Ήπειρο και την δυτική Στερεά Ελλάδα.

Στην υπόλοιπη χώρα το Σάββατο θα κυλίσει με συννεφιά αρκετά πυκνή, και με πιθανότητα για ψιχάλες ή ψιλόβροχο κυρίως στην Πελοπόννησο,την δυτική&κεντρική Μακεδονία ,την βορειοδυτική Θεσσαλία καθώς και την ανατολική Στερεά Ελλάδα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή λίγο καλύτερος ο καιρός χωρίς να λείπει και πάλι η συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ιδιαίτερα στην δυτική βορειοδυτική και βορειοανατολική χώρα από την Ήπειρο-Μακεδονία μέχρι και την Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.

Αρκετή ζέστη θα κάνει στην Κρήτη ,θα έχουμε μεταφορά σκόνης,και ο λίβας θα εκτινάξει την θερμοκρασία παρόλη την συννεφιά.

Με τι καιρό θα ξεκινήσει ο Δεκέμβρης:

Η νέα εβδομάδα 1-5 Δεκέμβρη δείχνει να κυλάει και αυτή με άστατο καιρό στην δυτική και βορεια Ελλάδα αλλά και το ανατολικό Αιγαίο δηλαδή ένας καιρός τύπου "Π" ο οποίος θα δούμε πιο μετά ποιες περιοχές θα επηρεάσει από βροχές.

 

Κάποιες περιοχές θα κάνουν καιρό να δούνε ηλιοφάνεια ιδιαίτερα στην δυτική Ελλάδα ενώ στην κεντρική και ανατολική ηπειρωτική χώρα θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη .

Πηγή: weather-in-greece.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις