Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βετούλας: "Όταν παίζουμε στην έδρα μας είναι επιτακτική η νίκη"

Βετούλας: "Όταν παίζουμε στην έδρα ...

Τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα για το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Ο Απόλλων Carna υποδέχεται αύριο (17:00) στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τα Τρίκαλα Bc Aries, που έχουν να πετύχουν νίκη από την 3η αγωνιστική.

Οι «Φρουροί της Αχαΐας» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και ο Νίκος Βετούλας τόνισε ότι οι ομάδες στο Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν είναι πολύ ανταγωνιστικές. Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλων Carna:

Για την σημασία του αγώνα: «Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι με ομάδα του ίδιου επιπέδου θεωρείται επιτακτική η νίκη. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών.

Από τα παιχνίδια που έχουν γίνει προκύπτει ότι οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικές. Αυτό πρέπει να προσέξουμε κι εμείς απέναντι στα Τρίκαλα που είναι μια ομάδα πολύ καλά στημένη».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Σημαντικό ρόλο θα παίξει να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας που έρχονται από τραυματισμούς. Τα ριμπάουντ και ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη θα είναι βασικοί παράγοντες στην εξέλιξη του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία του Απόλλων Carna: «Παίζουμε στην έδρα μας. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι παίζει καλό μπάσκετ. Προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της και σίγουρα θα προσπαθήσει να το καλύψει αρχής γενομένης από εμάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports