Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Σούπερ γιαγιά» ξύπνησε μετά από 11 ώρες στο ψυγείο του νεκροτομείου

«Σούπερ γιαγιά» ξύπνησε μετά από 11 ώρες...

Η γιατρός που επιβεβαίωσε τον θάνατό της τώρα ενδέχεται να διωχτεί ποινικά

Μια γυναίκα από την Πολωνία άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Νοεμβρίου, σε ηλικία 91 ετών και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Η γιατρός που επιβεβαίωσε τον θάνατό της τώρα ενδέχεται να διωχτεί ποινικά αφού η «σούπερ γιαγιά» ξύπνησε μετά από 11 ώρες μέσα στο ψυγείο, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση TVP.

Η υπέργηρη Γιανίνα Κολκίεβιτς, από το Οστρόφ Λουμπέλσκι της ανατολικής Πολωνίας, έσπειρε το τρόμο στους υπαλλήλους που αντιληφθήκαν πως κάτι κινείτο μέσα στην μαύρη σακούλα που περιείχε τη «σωρό» της.

«Εγώ υπέγραψα το πιστοποιητικό θανάτου [...] Είμαι σοκαρισμένη, δεν καταλαβαίνω τι συνέβη. Η καρδιά της δεν χτυπούσε, δεν ανέπνεε. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν νεκρή» δήλωσε η γιατρός που την εξέτασε, Βιεσλάβα Σιζ.

Η ανιψιά της Γιανίνα, εξήγησε ότι η θεία της λόγω του προχωρημένου της ηλικίας έχει άνοια οπότε δεν κατάλαβε τι της συνέβη, όταν επέστρεψε σπίτι της είπε ότι κρυώνει πολύ και λογικό μετά από 11 ώρες στο ψυγείο και ζήτησε να πιει κάτι ζεστό.

Τώρα οι αστυνομικές Αρχές διενεργούν έρευνα για την υπόθεση ενώ η γιατρός ενδέχεται να διωχτεί ποινικά για το ιατρικό λάθος της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις