Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κορυφαίος ο Άγγελος Τσάμης

Κορυφαίος ο Άγγελος Τσάμης

Για την προηγούμενη αγωνιστική μαζί με τον Μάικ Τζέιμς

Οι Άγγελος Τσάμης, Μάικ Τζέιμς, το περιφερειακό δίδυμο του Κολοσσού H Hotels, ήταν «καυτό» στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

Ο 33χρόνος Πατρινός και ο 24χρόνος Αμερικανός οδήγησαν τους «θαλασσί» σε νίκη και παράλληλα συγκέντρωσαν το υψηλότερο ράνκινγκ (34) ανάμεσα στους παίκτες, που συμμετείχαν στην 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έτσι αναδείχθηκαν και οι δύο Πολυτιμότεροι Παίκτες της 4ης αγωνιστικής.

Η τελευταία φορά που είχαν αναδειχθεί συμπαίκτες MVP ήταν στην 20η αγωνιστική της Basket League της σεζόν 2011-12, όταν οι Ζακ Ράιτ, Ντιόντε Κρίστμας του Ρεθύμνου Aegean συγκέντρωσαν 31 βαθμούς στο ράνκινγκ στην εκτός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου (92-80).

«Η ανάδειξη και των δύο μας ως MVP δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά και το πάθος με το οποίο όλοι οι παίκτες αγωνίζονται για να πετύχουμε», δήλωσε στο www.esake.gr ο Τσάμης, ο οποίος πλησίασε το τριπλ νταμπλ φίγκιουρ (25 πόντοι με 7/8 βολές, 6/12 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports