Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 6 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 6 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών τονίζει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία τις μέρες αυτές φέρνει αρκετή κοινωνικότητα στη ζωή σας και την ευκαιρία για γνωριμίες, για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Σας απασχολεί περισσότερο το πως θα κρατήσετε τις ισορροπίες, δεν λείπουν όμως ορισμένες ακρότητες.

Τοξότης

Θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι τις μέρες αυτές γίνονται ίσως ορισμένες θετικές προσαρμογές στον τρόπο που εργάζεστε, ζείτε και διατρέφεστε. Πολύ καλές μέρες για ν' αλλάξετε συνήθειες ώστε να κάνετε τον εαυτό σας πιο υγιή και παραγωγικό.

Αιγόκερως

Δημιουργική, γόνιμη κι ερωτική η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία αυτές τις μέρες τονώνει την αυτοπεποίθηση, την χαρά, την ζωτικότητα και τις δυνάμεις σας γενικά, ενώ προσφέρει κι ευκαιρίες για φλερτ και νέους έρωτες, αλλά και την ευκαιρία ν' ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, σπορ, χόμπι, εκδρομές κλπ.

Υδροχόος

Σε θέματα σπιτιού εστιάζει αυτή η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Έτσι είναι μέρες όπου μπορεί ν' ασχολείστε περισσότερο με την οικογένειά σας, με το σπίτι και με ζητήματα ακινήτων. Ενασχόληση επίσης με το παρελθόν και τις ρίζες σας. Βγάζει μνήμες διάφορες στην επιφάνεια, ίσως και νοσταλγία.

Iχθύες

Επικοινωνιακή για το ζώδιό σας αυτή η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι τις μέρες αυτές μπορεί να κάνετε διάφορες γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις. Έχετε περισσότερες ιδέες. Ενασχόληση με γράψιμο, διάβασμα, μαθήματα. Δίνει την ευκαιρία για βόλτες κι εκδρομές. Συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Κριός

Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή της πανσελήνου, η οποία επηρεάζει τα οικονομικά σας κυρίως, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί ν' ανοίγετε νέες πηγές εισοδήματος ή να προχωράτε σε αγορές και πωλήσεις. Είναι μεν καρποφόρα επιρροή, ωστόσο προσέξτε τις σπατάλες, τ' ανοίγματα και την απερίσκεπτη διαχείριση. Απόλαυση των αισθήσεων.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα το βράδυ η πανσέληνος, η οποία αυτές τις μέρες σας ωθεί σε ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες. Είναι μια καλή επιρροή που σας αναζωογονεί και σας κάνει πιο δυναμικούς κι αποφασιστικούς, όμως ωθεί και σε υπερβολές, γι' αυτό φανείτε συγκρατημένοι και προσέξτε να μην υπολογίζετε λάθος ορισμένα πράγματα.

Δίδυμοι

Η επιρροή της πανσελήνου κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό είναι πιθανό τις μέρες αυτές να κλείνετε διάφορα θέματα και κύκλους. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη αλλά και χρόνο να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο αλλά και ν' ασχοληθείτε με ό,τι καλλιτεχνικό και πνευματικό.

Καρκίνος

Έμφαση στην δικτύωση και στις φιλίες φέρνει αυτή η πανσέληνος, κι έτσι είναι μέρες που μπορεί να γνωρίζετε κόσμο, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, ή να ασχολείστε περισσότερο με το ίντερνετ και τα social media, ίσως ξεκινώντας και κάποια δραστηριότητα εκεί. Ενασχόληση επίσης με ό,τι εναλλακτικό και προοδευτικό.

Λέων

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει αυτή η πανσέληνος και είναι καλή η επιρροή της, γι' αυτό τις μέρες αυτές μπορεί να γίνονται γόνιμα επαγγελματικά βήματα και επαφές με άτομα εξουσίας. Ασχολείστε περισσότερο με το κοινωνικό κι επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ είστε κάπως πιο ευάλωτοι στην κριτική. Προσοχή σε υπερβολές και αφέλεια ωστόσο.

Παρθένος

Για το ζώδιό σας είναι μια αισιόδοξη επιρροή αυτή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, κι έτσι τις μέρες αυτές μπορεί να προχωράτε σε κάποια ανοίγματα, ενώ τονώνει και ανανεώνει τις δυνάμεις και την δημιουργικότητά σας. Δίνει επίσης έμφαση σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Ζυγός

Κάνει ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και στην ψυχολογία σας αυτές τις μέρες η επιρροή της πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Τονίζει επίσης ζητήματα οικονομικά, κι έτσι αυτές τις μέρες μπορεί να προχωρούν θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, επενδύσεων, συντάξεων κλπ. Είναι όμως και βαθιά ερωτική κι αισθησιακή πανσέληνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being