Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τη νέα του ιδιότητα στην Πάτρα ο Άγγελος Τσιγκρής- Ποιές συναντήσεις είχε

Με τη νέα του ιδιότητα στην Πάτρα ο Άγγε...

Ως Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υπ. βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, σήμερα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε για πρώτη φορά επίσημα -με τη νέα του ιδιότητα- την Πάτρα.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, το Κατάστημα Κράτησης του Αγίου Στεφάνου, το Δικαστικό Μέγαρο και το Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη επίσημη επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

Η πρώτη του επίσημη επίσκεψη ήταν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Αίγιο, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκεί εορταστικές εκδηλώσεις.

Φυσικά, οι πρώτες επίσημες επισκέψεις του Άγγελου Τσιγκρή δεν θα μπορούσαν να είναι αλλού, παρά στην πατρίδα του την Αχαΐα!

Με αφορμή την επίσκεψή του αυτή ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υπ. βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω δίπλα στους πολίτες της Αχαΐας. Θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών δικαιοσύνης και ασφάλειας για τους πολίτες. Δεν ξεχνώ την πατρίδα μου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο δρόμος που αρχίσαμε μαζί δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις