Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 την Καλλιθέα

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 την Καλλιθέα

Με γκολ του Σταμογιάννου στο 19ο λεπτό

Ο Παναιγιάλειος κέρδισε με 1-0 την Καλλιθέα, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Το γκολ του Σταμογιάννου στο 19ο λεπτό με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή έβαλε από νωρίς τον Παναγιάλειο σε θέση οδηγού στο ματς με την Καλλιθέα.

Οι Αιγιώτες προσπάθησαν ακολούθως να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, ποντάροντας στην πιο ανοικτή την άμυνα των φιλοξενούμενων που θα έβγαινε μπροστά για να ισοφαρίσει.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο σκληρό, υπήρξαν περισσότερα νεύρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και υπήρξαν διαμαρτυρίες που είχαν ξεκινήσει από την φάση του 32ου λεπτού, όταν ο Ρουσάκης μάρκαρε τον Γκοτσούλια στα όρια της περιοχής, αλλά η "πρόθεση" του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου να πέσει έκανε τον διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι.

Η αποβολή του Πόνσε στο 74ο λεπτό αύξησε τις απαιτήσεις της Καλλιθέας, έβαλε στα καρέ του τον Παναιγιάλειο, αλλά δεν ήρθε η ισοφάριση.

Σημειώθηκε γκολ για την ομάδα του Αιγίου με τον Σπίνουλα στις καθυστερήσεις, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Νάστος (78' Τσατσαρής), Πόνσε , Σταμόγιαννος, Μπούνας (70' Σεχολάρι), Μίλιεβιτς (58' Ουρτάδο), Σκαρτσίλας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσούλης, Λεβέντης (72' Σταματάκος), Πιτταράς, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπέλης, Νικολάου, Αρναρέλης (72' Βερζιτζόγλου), Κατσικογιάννης (31' Ρόχας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports