Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ηλιοφάνεια αυτή την ώρα! Καταρρακτώδης βροχόπτωση σήμερα τα ξημερώματα - Χωρίς ορατότητα στα 3 μέτρα λόγω βροχής - Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες - Δείτε ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ηλιοφάνεια αυτή την ώρα! Καταρρακ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ανοιξαν οι ουρανοί

Ανοιξιάτικος ο καιρός αυτή την ώρα στην Πάτρα, ενώ και από τις 9 το πρωί το σκηνικό του καιρού βελτιώθηκε σημαντικά! Στους 16-17 βαθμούς κελσίου αυτή την ώρα η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης ενώ οι άνεμοι κυμαίνονται μεταξύ 3 και 4 μποφόρ.

Δείτε στην ΦΩΤΟ του thebest.gr στις 16.15, τον ορίζοντα βορειοανατολικά της Πάτρας

Εντονες βροχοπτώσεις σήμερα τα ξημερώματα και ειδικότερα γύρω στις 05.30 το πρωί! Οι ουρανοί άνοιξαν και όσοι οδηγοί βρέθηκαν σε κίνηση στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας αντιμετώπισαν ιδιαίτερη δυσκολία. Εκτός του οτι η ορατότητα ήταν περιορισμένη, παγίδες στο οδόστρωμα από την υδρολίσθηση παραμόνευαν σε κάθε σημείο.

Δείτε το βίντεο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Πάτρα σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 26/10, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις