Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ποιοί βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρευρίσκονται στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου

Ποιοί βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ πα...

Στα εγκαίνια της έκθεσης για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Τα εγκαίνια της έκθεσης για τον Ανδρέα Παπανδρέου,"Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή", πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Κρήτη.

Λίγο πριν τις 20.00 κατέφθασε ο Γιώργος Παπανδρέου, στο κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ στο χώρο έχουν φθάσει οι πρώην βουλευτές (Μ.Καρχιμάκης, Φ.Παρασύρης, Μ.Φραγκιαδουλάκης, Μ.Στρατάκης, Γ.Σκουλάς), ο βουλευτής Ηρακλείου Β.Κεγκέρογλου, ο περιφερειάρχης Κρήτης Στ.Αρναουτάκης, η πρώην βουλευτής και πρώην νομάρχης Βαγγελιώ Σχοιναράκη, πρώην στελέχη νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, πρώην και νυν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γ.Κουράκης, αλλά και πλήθος κόσμου.

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια της έκθεσης είχαν προγραμματιστεί για τις 19.30 , παρουσία και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και γιου του ιδρυτή του, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος τελικά κατέφθασε στο χώρο στις 19.50 το απόγευμα.

Τον Γιώργο Παπανδρέου προλόγισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του Ιδρύματος "Ανδρέας Παπανδρέου", Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της οικογένειας Παπανδρέου, δίνοντας έμφαση στην πορεία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις