Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη ΝΕΠ η Νεφέλη Δρακοπούλου

Στη ΝΕΠ η Νεφέλη Δρακοπούλου

Είναι κόρη του παλιού άσου της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, Αποστόλη Δρακόπουλου

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την απόκτηση της πρωταθλήτριας κολύμβησης Νεφέλης Δρακοπούλου και την καλωσορίζει στην οικογένειά της. Η νεαρή κολυμβήτρια αποκτήθηκε από τον ΝΟΠ με ελεύθερη μεταγραφή.

Είναι κόρη του παλιού άσου της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, Αποστόλη Δρακόπουλου και της παλιάς αθλήτριας χάντμπολ, Ειρήνης Κυρκοπούλου και είναι η 3η κατά σειρά από τα αδέλφια Δρακοπούλου που έχουν διακρίσεις στις πισίνες (η Ναταλία Δρακοπούλου και ο Αλέξανδρος Δρακόπουλος είναι επίσης πρωταθλητές Ελλάδας στην κολύμβηση).

Η Νεφέλη Δρακοπούλου έχει κερδίσει μετάλλια στα Πανελλήνια και στα Χειμερινά πρωταθλήματα Παγκορασίδων και ενισχύει σημαντικά το κολυμβητικό τμήμα της ΝΕΠ.

Φέτος, ξεκίνησε την προετοιμασία της με την κολυμβητική ομάδα της ΝΕΠ και με προπονητή τον Σταύρο Νταλαχάνη και θα συμμετάσχει στους αγώνες στην κατηγορία Κορασίδων, μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία, στην οποία συμμετέχουν 2 ηλικίες:

Οι κοπέλες που είναι γεννημένες το 2000 (όπως η Νεφέλη Δρακοπούλου) και τα κορίτσια που είναι γεννημένα το 1999 και μεγαλύτερα.
Ειδικεύεται στα σπριντ, στα 50μ. και στα 100μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα και έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports