Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αγώνας Τοξοβολίας Πεδίου στην Πλατανόβρυση Αχαΐας, αυτό το σαββατοκύριακο 4 & 5 Οκτωβρίου 2014

Αγώνας Τοξοβολίας Πεδίου στην Πλατανόβρυ...

Διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με την Ακαδημία Πέλοπος Πατρών

Ένας ενδιαφέρων όπως προμηνύεται αγώνας Τοξοβολίας Πεδίου (Field Archery) που διοργανώνεται από την ΕΦΟΤ (Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας) σε συνεργασία με την Ακαδημία Πέλοπος Πατρών θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο & την Κυριακή 4-5/10/14 στην γραφική Πλατανόβρυση Αχαΐας, του Δήμου Ερυμάνθου.

Η ημερομηνία λήξης δηλώσεων συμμετοχής είναι σήμερα Τρίτη 30/9/14, ώρα 15:00. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην σελίδα τους στο facebook, στην προσπάθεια για ευκολότερη και οικονομικότερη μετάβαση των αθλητών στον αγώνα πεδίου στην Πλατανόβρυση Αχαΐας, έχει βρεθεί προσφορά για ενοικίαση πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα ξεκινήσει από την Αθήνα με στάσεις στο Ισθμό της Κορίνθου με αναχώρηση το Σάββατο 4/10/2014 στις 7:30 πμ και επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα την Κυριακή 5/10/2014.

Το πούλμαν θα είναι στην διάθεση των αθλητών για την μετάβασή τους από και προς το πεδίο και τις 2 μέρες του αγώνα και το εκτιμώμενο κόστος ανά άτομο είναι 35€. Επίσης μετά από επικοινωνία με τον διοργανωτή υπάρχει κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, το Marie Palace Boutique Hotel με ειδική τιμή για τον αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι η τοξοβολία αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports