Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 30 Σεπτμεβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 30 Σεπτμεβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Επικοινωνιακά, ζωηρά κι ανάλαφρα κλείνει ο Σεπτέμβριος, με την Σελήνη απ' τον Τοξότη σήμερα να αυξάνει την χαρά και την διάθεση για χιούμορ και κουβεντούλα. Δίνει επίσης την ευκαιρία για μάθηση, πληροφόρηση, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Βόλτες και μετακινήσεις. Συναντήσεις διάφορες, ιδέες, συζητήσεις ή και συμφωνίες. Επαφές με συγγενείς και συμμαθητές.

Σκορπιός

Σήμερα η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις, ενώ νωρίς το πρωί, οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης μπορεί ν' αυξήσουν τα κέρδη  ή να φέρουν άλλες θετικές εξελίξεις. Μια πιο ήρεμη κι ευχάριστη μέρα, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και την άνεση.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα θετική, εξωστρεφής, δραστήρια, με αισιοδοξία και χαρά. Ιδανική για ξεκινήματα, δράσεις, πρωτοβουλίες. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Νωρίς το πρωί οι ευνοϊκές γωνίες της Σελήνης είναι πιθανό να φέρουν θετικές εξελίξεις, ανοίγματα και πραγματοποίηση κάποιων στόχων.

Αιγόκερως

Η διέλευση της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο σήμερα δίνει το μήνυμα ότι πρόκειται για μια μέρα που θα κλείσετε κύκλους και θέματα, ενώ ειδικά το πρωί με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται, μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει εύκολα κι επιτυχημένα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για περισσότερο ύπνο, ησυχία κι επαφή με την φύση και την τέχνη.

Υδροχόος

Αφιερωμένη στους φίλους και την δικτύωση η σημερινή μέρα, η οποία αναμένεται αισιόδοξη και πιο εύκολη. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας, να συμμετέχετε σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα και να δραστηριοποιηθείτε διαδικτυακά, στα social media ή με κάποια ιστοσελίδα. Κάνετε σχέδια και οράματα για το μέλλον.

Iχθύες

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ νωρίς το πρωί με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει, μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Καλή μέρα για να προβάλλετε τον εαυτό σας κοινωνικά και να διαφημίσετε τη δουλειά σας. Πιθανόν να είστε λίγο πιο ευάλωτοι στην κριτική τώρα.

Κριός

Θετικά και πιο άνετα κλείνει ο μήνας, με την διέλευση της Σελήνης σήμερα απ' το αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη να δημιουργεί ευχάριστο κλίμα, με χιούμορ και οπτιμισμό. Το πρωί ειδικά που σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, είναι πιθανές κάποιες καλές εξελίξεις. Έμφαση σε ζητήματα ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό, νομικών και σπουδών.

Ταύρος

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά, ειδικά σε ό,τι αφορά δάνεια, κάρτες, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις, διατροφή συζύγου κλπ, όπου νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις. Μια ερωτική μέρα επίσης, με ουσιαστικότερη επαφή με τον σύντροφό σας. Καλή μέρα για έρευνα και ψυχανάλυση.

Δίδυμοι

Ο μήνας κλείνει κοινωνικά κι ευχάριστα, με την Σελήνη απ' τον Τοξότη να δίνει την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες, επαφές με συνεργάτες και για ωραία κοινωνική ζωή. Η εστίασή σας σήμερα βρίσκεται κυρίως στους άλλους και στις σχέσεις σας. Νωρίς το πρωί μπορεί να γίνουν και κάποιες ελπιδοφόρες επαφές και συζητήσεις.

Καρκίνος

Παραγωγικά τελειώνει ο Σεπτέμβριος, ενώ σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές, γι' αυτό θα τακτοποιήσετε εύκολα αρκετά πράγματα. Επίσης έμφαση δίνει σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness – καλή μέρα για εξετάσεις και για το ξεκίνημα μιας νέας θεραπείας, δίαιτας ή διατροφής και αποτοξίνωσης.

Λέων

Ευχάριστα κι αισιόδοξα κλείνει ο μήνας, με τη διέλευση της Σελήνης απ' το θετικό ζώδιο του Τοξότη να προσφέρει χιούμορ και χαρά. Μια πιο άνετη μέρα, όπου είναι πιθανό να έχετε και χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ.

Παρθένος

Έμφαση σε θέματα σπιτιού δίνει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό θ' ασχοληθείτε κυρίως με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Έτσι ο μήνας κλείνει με διάθεση σπιτόγατου αλλά και κάποιας νοσταλγίας για το παρελθόν. Νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν και ορισμένες θετικές εξελίξεις στα παραπάνω ζητήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being