Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Η Κούβα «έκοψε» τα αρώματα «Ερνέστο» και «Ούγκο»

Η Κούβα «έκοψε» τα αρώματα «Ερνέστο» και «Ούγκο»

«Για αυτό το σοβαρό λάθος, τα πειθαρχικά μέτρα που επιβάλλονται θα ληφθούν», ανακοίνωσε το υπουργικό συμβούλιο της Κούβας, μέσω της επίσημης εφημερίδας Granma

Άδοξο τέλος είχε η πρωτοβουλία της κρατικής κουβανικής επιχείρησης Labiofam να παρουσιάσει δύο κολόνιες με τα ονόματα «Ερνέστο» και «Ούγκο», προς τιμήν των Τσε Γκεβάρα και Ούγκο Τσάβες αντίστοιχα.

H κυβέρνηση της Κούβας κατήγγειλε την «ανεύθυνη» συμπεριφορά της Labiofam και υποσχέθηκε να τιμωρήσει τους υπεύθυνους.

«Για αυτό το σοβαρό λάθος, τα πειθαρχικά μέτρα που επιβάλλονται θα ληφθούν» καθώς «πρωτοβουλίες αυτού του είδους δεν θα γίνουν ποτέ ανεκτές από τους πολίτες μας ούτε από την επαναστατική κυβέρνησή» διεμήνυσε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Ραούλ Κάστρο, μέσω ανακοίνωσης που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα Granma.

Στο κείμενο προστίθεται ότι «οι λεπτομέρειες αυτής της ανεύθυνης ενέργειας αναλύθηκαν σε βάθος τη νύχτα της Παρασκευής με το διευθυντή της εταιρείας και τους υπαλλήλους που παρουσίασαν το προϊόν, που βρίσκεται ακόμα στην φάση της ανάπτυξης και δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά ούτε έχει καταχωρηθεί».

Τα δύο αρώματα παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Αβάνα, κατά τη διάρκεια συνεδρίου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής «εξακριβώθηκε ότι ήταν ψευδές ότι συγγενείς του Τσε και του Τσάβες είχαν εγκρίνει την χρήση των ονομάτων τους, όπως είχε αναφέρει ένας υπάλληλος» της Labiofam σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time