Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκριση κονδυλίου για τη συντήρηση του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου- Την υπέγραψε ο Γ.Γ. του Υπουργείου ΔικαιοσύνηςΝικόλαος Κανελλόπουλος

Έγκριση κονδυλίου για τη συντήρηση του Δ...

Υπεγράφη η σχετική απόφαση

Την έγκριση διάθεσης του ποσού των 300.000 € για εργασίες αποκατάστασης ζημιών και φθορών στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος. Όπως τόνισε μιλώντας στο filodimos.gr ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Μπέσκος, μετά από αλλεπάλληλες επαφές και έγγραφα αλλά και σχετικές αυτοψίες, η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατανόησε τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου, στη λειτουργία των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δικαστικό Μέγαρο, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες με τις συνεχείς πλημμύρες, που θέτουν σε κίνδυνο το προσωπικό, τους δικηγόρους και τους πολίτες που προσέρχονται καθημερινά στο κτίριο.

Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν μεταξύ άλλων σε αντικατάσταση κουφωμάτων, βαψίματα και γενικότερη συντήρηση και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Όπως διαβεβαίωσε τον κ. Μπέσκο ο κ. Κανελλόπουλος, άμεσα θα μεταβεί στο Αίγιο κλιμάκιο της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική (της εταιρείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης), αποτελούμενο από το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό που θα αναλάβει τις απαραίτητες εργασίες, η ολοκλήρωση των οποίων αναμένεται μέσα στο 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις