Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Ίφιτου Πατρών

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του...

Στο κλειστό Γυμναστήριο του 6ου Γενικού Λυκείου

Το Α.Σ. «Ίφιτος Πατρών» ξεκίνησε νέα τμήματα εκμάθησης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για παιδιά ηλικίας 7-15 ετών, κάθε απόγευμα  6.00-9.30 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο του 6ου Γενικού Λυκείου Πατρών-Νόρμαν 57.

Σκοπός είναι η υγιής αθλητική και ψυχαγωγική ενασχόληση των νέων της πόλης μας, σε ένα ευχάριστο ολυμπιακό άθλημα που γυμνάζει το σώμα και το πνεύμα, δίνοντας μια ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, σε ένα ασφαλές και ευχάριστο χώρο άθλησης

Τα τμήματα είναι ολιγομελή  και υπεύθυνοι προπονητές είναι ο Μιχάλης Κατσικαδέλης, Phdc, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Προπονητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Α΄Κατηγορίας. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος (7477/03) καιο Παναγιώτης Γιώτης, Προπονητής Επιπέδου Α΄ – Αθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Παράλληλα με το αγωνιστικό Τμήμα,που προχωρά δυναμικά μετά την άνοδο στη Α1’ κατηγορίακαι το Τμήμα νέων αθλητών,θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων, φοιτητών, παλαιμάχων, ΑΜΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα  6937.727188 και 6948.589210 ή στο e-mail του Συλλόγου  [email protected] και στο www.ifitos-patron.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports