Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πουλάει τις... "karyatides" στο e-bay

Πουλάει τις... "karyatides" στο e-bay

Φρενίτιδα έχουν προκαλέσει οι επιβλητικές Καρυάτιδες της Αμφίπολης

Δεν έχει τέλος η φρενίτιδα που έχουν προκαλέσει οι πανέμορφες και επιβλητικές Καρυάτιδες της Αμφίπολης, οι οποίες έχουν -δικαιωματικά- κλέψει τις εντυπώσεις στον τύμβο Καστά.

Όμως, όπως φαίνεται υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν την ανασκαφή στο μοναδικό αυτό μνημείο εμπορικά...

Τις τελευταίες ώρες στο e-bay «παρελαύνει» αγγελία για το domain name www.karyatides.gr, το οποίο κάποιος αγόρασε και το έβαλε σε πλειστηριασμό έναντι 100 δολαρίων, περίπου δηλαδή 77,42 ευρώ.

Μπαίνοντας κανείς στο site του e-bay βλέπει με σκούρα μαύρα γράμματα την φράση στα αγγλικά «Domain Name www.karyatides.gr η κορυφαία λέξη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα» και η δημοπρασία για το όνομα της ιστοσελίδας φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι πληροφορίες που έχει βάλει ο «πωλητής» τον δείχνουν ότι προέρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται automanias2009 και έχει γίνει μέλος στο e-bay τον Απρίλιο του 2009.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να βρουν το domain name kariatides.gr στην κατηγορία Internet Businesses & Websites.

Όπως φαίνεται από το site του e-bay τη συγκεκριμένη σελίδα έχουν δει αρκετοί, όμως κανείς δεν φαίνεται να έχει κάνει πλειοδοσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις