Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απαγόρευση συλλαλητηρίων σε τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης

Απαγόρευση συλλαλητηρίων σε τμήμα του κέ...

Όπως ανακοινώθηκε, η απαγόρευση ισχύει από τις 6 σήμερα, Σάββατο, το πρωί έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και πορειών στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης ανακοίνωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης «για λόγους δημόσιας ασφαλείας».

Όπως ανακοινώθηκε, η απαγόρευση ισχύει από τις 6 σήμερα, Σάββατο, το πρωί έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας (8/9) και αφορά την περιοχή, που οριοθετείται από τις οδούς: διασταύρωση Βενιζέλου με Λ. Νίκης – Βενιζέλου – Αγίου Δημητρίου – Λαγκαδά – Αγ. Πάντων – Μοναστηρίου – Ιωάννου Κωλέττη – 26ης Οκτωβρίου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λ. Νίκης μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, καθώς και στο πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Ι. Δραγούμη και Ε. Βενιζέλου.

Τα συλλαλητήρια, που διοργανώνουν το απόγευμα η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, με το ΕΚΘ, του ΠΑΜΕ, αλλά άλλοι φορείς (στις πλατείες Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας και στην Καμάρα), στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ από την παραπάνω οριοθετούμενη περιοχή εξαιρείται ο χώρος, της οδού Καζαντζάκη 4, μέχρι του σημείου που η εν λόγω οδός τέμνεται με την 26ης Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι η Xρυσή Αυγή ωείχε προγραμματίσει τη διοργάνωση συγκέντρωσης, στην πλατεία Ελευθερίας, αλλά μετά την απαγόρευση η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης, στην οδό Καζαντζάκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις