Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Επίσημη πρώτη" της νέας δημοτικής Αρχής – Εκπρόσωπος του Κ. Πελετίδη στο πλευρό των κατοίκων της Αρόης - "Πρώτο δείγμα θετικό"

Πάτρα: "Επίσημη πρώτη" της νέα...

Άκουσε με προσοχή τις θέσεις του και δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το θέμα

Την «επίσημη πρώτη» της παρουσία έκανε ουσιαστικά το πρωί του Σαββάτου η νέα δημοτική Αρχή της Πάτρας του Κώστα Πελετίδη. Εκπρόσωπος της παράταξης από το Ανατολικό Διαμέρισμα ο κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος που προορίζεται για πρόεδρος του Διαμερίσματος συμμετείχε στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν κάτοικοι της Αρόης για την σωτηρία του πεύκου της περιοχής.

Οι κάτοικοι με ανακοίνωση που είχαν εκδώσει καλούσαν τη νέα δημοτική Αρχή που αναλαμβάνει από Δευτέρα να επανεξετάσει το θέμα και όπως φαίνεται τα αντανακλαστικά των συνεργατών του κ. Πελετίδη ήταν άμεσα.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος και άλλα μέλη της παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωσης» μετέβησαν στην Αρόη και άκουσαν προσεκτικά τα όσα ζητούν οι συμπολίτες. Δεσμεύτηκε δε ότι το θέμα θα εξεταστεί σε βάθος με στόχο να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο εκπρόσωπος της νέας δημοτικής Αρχής δήλωσε στους Πατρινούς που συγκεντρώθηκαν στο σημείο ότι από Δευτέρα θα μελετηθεί σε βάθος η σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Συμπολίτες που μίλησαν μαζί του δηλώνουν στο thebest.gr δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το ενδιαφέρον που επέδειξε… «πρώτο δείγμα απολύτως θετικό», μας είπαν χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι στην κινητοποίηση συμμετείχε εκπρόσωπος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας καθώς και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κοινοτικόν» Θόδωρος Ντρίνιας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την κινητοποίηση:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις