Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρλαφέκας: "Να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται"

Μαρλαφέκας: "Να πάμε όσο ψηλότερα γ...

Eπίσης αναφέρθηκε και στην επιλογή του Ανδρέα Κεσαπίδη

«Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, να είμαστε στους διεκδικητές της ανόδου». Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ Κώστας Μαρλαφέκας, αναφερόμενος στην φετινή χρονιά και μιλώντας για τους στόχους της ομάδας τόνισε:

«Ακόμη είναι νωρίς να οριοθετήσουμε τον στόχο, αφού θα πρέπει να δούμε και τις άλλες ομάδες, τα ρόστερ, τις μεταγραφικές κινήσεις που υπολείπονται, την κλήρωση του πρωταθλήματος και να κυλήσουν κάποιες ημέρες στην προετοιμασία για να κάνουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια κάποιες εκτιμήσεις. Όμως δεν κρύβουμε ότι έχουμε υψηλές φιλοδοξίες. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και θεωρώ ότι μία καλή προσθήκη κοντά στο καλάθι θα γίνουμε πιο δυνατοί και αρκετά ποιοτικοί».

Ο Κώστας Μαρλαφέκας έκανε αναφορά και στην επιλογή του Ανδρέα Κεσαπίδη για την τεχνική ηγεσία και στα μέλη του τεχνικού τιμ Κώστα Καραμπελιά και Κώστα Λαψάνη, λέγοντας: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά που ήδη έχει γίνει από το τεχνικό μας τιμ στην μεταβατική περίοδο και είμαστε πεπεισμένοι για θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports