Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ξεσκονίζουν" το μπαρ - ρινγκ! - Αναζητούνται οι πορτιέρηδες και ο ιδιοκτήτης

"Ξεσκονίζουν" το μπαρ - ρινγκ!...

Στην πηγή του επιχειρεί να ... συντρίψει το "κακό" η αστυνομία

Στην πηγή του επιχειρεί να ... συντρίψει το "κακό" η αστυνομία, μετά τον ξυλοδαρμό ... μέχρι τελικής πτώσης δύο νεαρών, σε μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου. Το μπαρ που ουκ ολίγες φορές έχει μετατραπεί σε ρινγκ, στέλνοντας θαμώνες αλλά και ... περαστικούς στο νοσοκομείο, απασχολεί και πάλι τις διωκτικές αρχές, μετά τη φασαρία της επομένης του Δεκαπενταύγουστου, για ένα απλήρωτο λογαριασμό (δείτε εδώ).
Η αστυνομία "ξεσκονίζει" τώρα το μαγαζί, από υγειονομικής και όχι μόνο πλευράς προκειμένου να σφραγίσει το μέρος όπου συχνά πυκνά ξεσπούν καυγάδες που παίρνουν και ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Παράλληλα ως δράστες του ξυλοδαρμού αναζητούνται πλέον τέσσερα άτομα - τρεις πορτιέρηδες και ο ιδιοκτήτης - αν και έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Εν τω μεταξύ ο ένας από τους δύο χτυπημένους νεαρούς δεν έχει συνέλθει ακόμη. Νοσηλεύεται σε λήθαργο - όχι όμως σε κώμα - λόγω των βαρύτατων χτυπημάτων που δέχτηκε στο κεφάλι.
Σημειώνεται ότι το εν λόγω μπαρ είναι γνώριμο όχι μόνο στις διωκτικές αρχές αλλά ... και στο ρεπορτάζ, καθώς οι ιδιοκτήτες του πολύ πρόσφατα είχαν μια δικαστική περιπέτεια, από την οποία είχαν τελικά "γλιτώσει" ελαφριά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις