Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 12 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα 12 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα η γλυκιά Αφροδίτη και μέχρι τις 5/9 που θα κάτσει, θα απογειώσει την γοητεία και την λάμψη σας. Φυσικά θα έλκετε τους άλλους κοντά σας, ένα διάστημα με αρκετές κατακτήσεις. Βελτίωση εσόδων επίσης. Ιδανική περίοδος για ψώνια και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση και φυσικά, την κόμη σας!

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι τις 5/9, είναι πιθανό να φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως θα μαλακώσει τον ψυχικό σας κόσμο, ενώ θα είναι μια περίοδος που θα απολαύσετε την ησυχία, την θάλασσα, την απομόνωση, την ξεκούραση, τον ύπνο και την τέχνη.

Ζυγός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευνοήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης μέχρι τις 5/9. Γι' αυτό, θα είναι ένα διάστημα όπου θα περάσετε όμορφες στιγμές με τις παρέες σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια φιλία να γίνει έρωτας. Πιθανή ευχάριστη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές ομάδες. Φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο.

Σκορπιός

Θα βελτιώσει την κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 5/9, ενώ θα γίνετε πιο αγαπητοί στο κοινό. Οι σχέσεις με άτομα εξουσίας επίσης βελτιώνονται. Ιδανική περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και για να ξεκινήσετε επαγγελματικές συνεργασίες. Προωθήσετε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα από σήμερα μέχρι τις 5/9, η οποία θα αυξήσει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ θα προσφέρει όμορφες στιγμές στα ταξίδια σας και έρωτες εκεί. Πιθανοί και έρωτες με άτομα απ' το εξωτερικό. Απολαύστε τις καλοκαιρινές περιπέτειες και την ανεμελιά!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σήμερα αλλάζει ζώδιο και μέχρι τις 5/9 που θα διατρέχει τον Λέοντα, θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή, ένα διάστημα όπου οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο βαθιές και ικανοποιητικές. Ουσιαστικότερη συμφωνία αντιλήψεων με τον σύντροφο. Βελτίωση και σε οικονομικά θέματα, με πιθανές χορηγίες και βοήθεια από τρίτους.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα καλή για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Λέοντα από σήμερα μέχρι τις 5/9, ένα διάστημα στο οποίο επανέρχεται η ισορροπία και η αρμονία σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Όμορφες παρουσίες και γνωριμίες, αρκετό φλερτ και νέοι έρωτες, ωραίες στιγμές κοινωνικότητας.

Iχθύες

Καθώς σήμερα αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη, θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας μέχρι τις 5/9, η οποία θα είναι πιο άνετη κι ειρηνική. Θα έχετε την ευκαιρία στο διάστημα αυτό να απολαύσετε τα μικρά πράγματα της ζωής και τις καθημερινές ανέσεις. Αναμένεται να βελτιώσει την υγεία αλλά και τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς.

Κριός

Πολύ καλή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' το Λέοντα από σήμερα έως τις 5/9, η οποία θα απογειώσει την αισθηματική σας ζωή. Έτσι θα είναι ένα διάστημα με αρκετό φλερτ, ενώ θα δώσει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές διασκέδασης, παιχνιδιού, δημιουργικότητας, τέχνης αλλά και καλοκαιρινής ανεμελιάς.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 5/9, θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και ακινήτων, ενώ θα βελτιώσει τις σχέσεις με την οικογένειά σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας. Ιδανικό διάστημα για να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε. Επίσης θα μαλακώσει τα συναισθήματά σας. Ευχάριστη επιστροφή στις ρίζες.

Δίδυμοι

Αλλάζει σήμερα ζώδιο η Αφροδίτη και θα ευνοήσει τον επικοινωνιακό σας τομέα μέχρι τις 5/9. Έτσι θα είναι ένα διάστημα όπου ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε θα έλκει τους άλλους κοντά σας – γίνεστε πιο γλυκείς επικοινωνιακά. Θα φέρει όμως και όμορφα ταξιδάκια και βόλτες, και ωραίες γνωριμίες εκεί. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις.

Καρκίνος

Φεύγει σήμερα η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας έφερε τα δώρα της ομορφιάς, της γαλήνης και του έρωτα από τις 18/7. Τώρα ωστόσο θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό μέχρι τις 5/9 αναμένεται να βελτιωθούν τα έσοδα, ενώ είναι πιθανό να κάνετε όμορφες αγορές που θα ευχαριστηθείτε. Απόλαυση της υλικής ζωής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being