Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Πατρέων: Το 2013 έκλεισε με πλεόνασμα - Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός

Δήμος Πατρέων: Το 2013 έκλεισε με πλεόνα...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Θα συζητηθεί στην οικονομική επιτροπή

Στην ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων επισημαίνεται:

Με πλεονασματικό ισολογισμό έκλεισε για τη Δημοτική Αρχή του κ. Δημαρά, και το έτος 2013.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο ισολογισμός του 2013 ήταν πλεονασματικός κατά 6,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι δε ο δεύτερος πλεονασματικός ισολογισμός, αφού και ο ισολογισμός του 2012 ήταν κι αυτός πλεονασματικός κατά 7 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παναγιώτη Βαφέα, η επιτυχημένη πορεία στα οικονομικά του Δήμου που αντικατοπτρίζονται και στο νέο ισολογισμό είναι αποτέλεσμα, όπως αυτός υπογραμμίζει, της χρηστής και σωστής διαχείρισης και το έτος 2013.

Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών σημειώνει ότι και την περασμένη χρονιά ο Δήμος κατόρθωσε με τις κινήσεις του να αυξήσει τα έσοδά του και να μειώσει τα έξοδά του κι αυτό έγινε χωρίς να επιβαρυνθούν οι απλοί δημότες.

Ο ισολογισμός του Δήμου θα συζητηθεί στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή και θα κατατεθεί προς ψήφιση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Βαφέα, τα στοιχεία που διαθέτει η Αντιδημαρχία Οικονομικών για το 2014 δείχνουν ότι και ο ισολογισμός του τρέχοντος έτους θα είναι κι αυτός πλεονασματικός.

Μάλιστα, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, το πλεόνασμα αποτυπώθηκε στα στοιχεία του 2014 στο ταμειακό υπόλοιπο που διαθέτει ο Δήμος.

Συγκεκριμένα δε είπε ότι τα στοιχεία που εστάλησαν στο Υπουργείο για το 2014, είχαν θετικούς δείκτες.

Ο κ. Βαφέας εύχεται η πορεία οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου να συνεχιστεί, ώστε ο Δήμος να δύναται να αναπτύσσει κοινωνικές δομές για τους δημότες

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις