Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Οι κάτοικοι έδιωξαν τους κάδους των σκουπιδιών στο Λαμπέτι

Ηλεία: Οι κάτοικοι έδιωξαν τους κάδους τ...

Τους απομάκρυναν από το κέντρο του χωριού γιατί κανείς δεν τους ήθελε

Κανείς δεν ήθελε τους κάδους έξω από το σπίτι του, στο Λαμπέτι του Πύργου και τα τελευταία «επεισόδια στο σήριαλ των σκουπιδιών, οδήγησε τους κατοίκους να μεταφέρουν τους κάδους σε σημείο μακριά τους.

Η κεντρική πλατεία και άλλα σημεία του χωριού δεν έχουν ούτε ένα κάδο και οι περισσότεροι έχουν μεταφερθεί σε ψηλότερο μέρος του Λαμπετίου δίπλα στην εκκλησία.

Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στον οικισμό του Πύργου, το Λαμπέτι, από την πολυήμερη παραμονή των σκουπιδιών στους κάδους και προχώρησαν στην απομάκρυνση τους. Επέλεξαν να απομακρύνουν τους κάδους από το κέντρο του χωριού και τις μεγάλες γειτονιές και να τους τοποθετήσουν δίπλα στην εκκλησία ή σε άλλα σημεία πιο μακριά από το κέντρο του χωριού. Πλέον υποφέρουν οι κάτοικοι στις γειτονιές αυτές και στο κέντρο του χωριού δεν υπάρχει κανένας κάδος ή σακούλα σκουπιδιών.

Σε δηλώσεις τους οι κάτοικοι σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την αντίδραση τους για την κατάσταση που επικρατεί. «Έβαλαν όλους τους κάδους στην εκκλησία που απαγορεύεται, ενώ στο κέντρο του χωριού δεν υπάρχει κανένας κάδος. Άλλους τους πήγαν στο Πλατανόρεμα και το υπόλοιπο χωριό δεν έχει κάδους» είπε ο Τάσος Πλαστουργός. «Έρχονται με αυτοκίνητα, σταματάνε μπροστά στην εκκλησία και αφήνουν τα σκουπίδια. Εμείς δεν μπορούμε να ανοίξουμε ούτε τα παράθυρα, από τη δυσωδία. Αυτά είναι τα χάλια μας» ανέφερε η Σοφία Πλαστουργού. «Το σπίτι δίπλα μου έκλεισε και πήγαν οι κάτοικοι σε άλλο σπίτι εξοχικό γιατί δεν άντεχαν την βρώμα. Εγώ δεν έχω που να πάω και υπομένω τη μπόχα» τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις