Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διαζύγιο Αστεριών Αχαΐας με Κυριάκο Κοκόλα

Διαζύγιο Αστεριών Αχαΐας με Κυριάκο Κοκόλα

Η ομάδα εξέδωσε δελτίο Τύπου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Αστεριών Αχαΐας αποτελεί ο Κυριάκος Κοκόλας. Η ομάδα εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου: "Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έρχονται να πάρουν την σειρά τους ακόμα καλύτερα νοσταλγόντας τα παλιά και βάζοντας στόχους για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Κυριάκος Κοκόλας και Αστέρια Αχαΐας μετά απο τρία επιτυχημένα χρόνια πήραν απο κοινού την απόφαση να διακόψουν την συνεργασία τους προκειμένου να μην σταθούν εμπόδιο οι αυξημένες υποχρεώσεις του coach και η μετάβαση των Αστεριών στην δευτερη τριετία τους.

Δε θα χρυσώσουμε το χάπι στον coach αλλά οφείλουμε μέσα απο το δελτίο αυτό να αναφέρουμε ότι ήταν ο πρώτος προπονητής στη Δυτική Αχαϊα που πήρε το ρίσκο μαζί με την διοίκηση των Αστεριών Αχαΐας να δημιουργήσουν τις πρώτες οργανωμένες ακαδημίες βόλεϊ και τα πρώτα συγκροτημένα αγωνιστικά τμήματα που έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Πολλές οι ομορφες στιγμές που ζήσαμε σε όλη την τρίχρονη πορεία αυτή. Η διοίκηση των Αστεριών Αχαϊας νιώθει την ανάγκη να ευχηθεί καλή συνέχεια στον νεαρό coach, τα κριτήρια του διαζυγίου ήταν απο κοινού, το ήθος και η εργατικότητα του προπονητή είναι κάτι που καθιστά απο μόνο του επίτημο μέλος του συλλόγου μας τον Κυριάκο Κοκόλα, αφήνοντας μόνο φίλους στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Κυριάκο σε ευχαριστούμε για όλα...".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports