Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλιμακώνεται η κόντρα ΕΡΓΟΣΕ - ΟΣΕ - Υπουργείου για τον προαστιακό

Κλιμακώνεται η κόντρα ΕΡΓΟΣΕ - ΟΣΕ - Υπο...

Για την επέκτασή του στο Λαύριο

«Οι πολίτες και η οικονομία θέλουν έργα και όχι λόγια και ατέρμονες διαμάχες» απαντά το υπουργείο Μεταφορών στην νέα επίθεση των εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ κατά του ΟΣΕ, αλλά και του υπουργείου για την επέκταση του προαστιακού στο Λαύριο.

Η ΕΡΓΟΣΕ καταγγέλει τον υπουργό γιατί δεν ζητήθηκε η γνώμη της κατά την ενημέρωση στη Βουλή, τονίζοντας ότι ο ισχυρισμός του ΟΣΕ για το κόστος του έργου (140 εκατ. ευρώ) είναι απολύτως έωλος και ότι η επέκταση θα στοιχίσει σχεδόν το διπλάσιο ποσό.

Ειδικότερα ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ σε σχετική ανακοίνωσή του καταγγέλει το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε κανένα στέλεχος της εταιρείας, στην ενημέρωση της Βουλής, για την επέκταση του Προαστιακού στο Λαύριο, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον υπουργό Μεταφορών.

Παράλληλα, επικρίνει, τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς και τον πρόεδρο του ΟΣΕ Π.Θεοφανόπουλο, τονίζοντας ότι «η αναφορά του ΟΣΕ, σε δήθεν λύση, 'με τα μισά χρήματα', συνολικού προϋπολογισμού μόλις 140 εκατ. είναι απολύτως έωλη, καθώς δεν συμπεριλαμβάνει το κόστος των απαραίτητων απαλλοτριώσεων, το οποίο η ΕΡΓΟΣΕ, αλλά και ανεξάρτητοι πιστοποιημένοι εκτιμητές προσδιορίζουν σε κάθε περίπτωση σημαντικά άνω των 100 εκατ.».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις