Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγρίνιο: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Λαδά

Αγρίνιο: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον ...

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία

Συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι του αγαπητού αντιδημάρχου Θεόδωρου Λαδά, είπαν πριν από λίγη ώρα το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής του στο να προσφέρει στον τόπο του και τους συμπολίτες του.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρευρέθηκε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αγρινίου, πρ. αντιδήμαρχοι, δημοτικοί υπάλληλοι και μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης, ο πρ. δήμαρχος και βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, ο πρ. δήμαρχος και νομάρχης Θύμιος Σώκος.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Γρίνος, ανέγνωσε ψήφισμα, όπως αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, μετά την αναγγελία του θανάτου του Θεόδωρου Λαδά.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, στον επικήδειο λόγο, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ήθος και τις αρετές του Θεόδωρου Λαδά, ενώ χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, δήλωσε ότι, παρά το κρίσιμο της κατάστασης της υγείας του αντιδημάρχου, δεν ήθελε να πιστέψει πως θα έφτανε η ώρα του αποχωρισμού.

«Ήταν ένας άνθρωπος που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, έδωσε αγώνες και πέτυχε.

Η σύζυγος του και ο γιός του θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Θόδωρος», είπε ο δήμαρχος, ενώ μίλησε για τη διάθεση προσφοράς που πάντα χαρακτήριζε τον εκλιπόντα.

Δεν μπόρεσε μάλιστα να μη σχολιάσει αυτό που ο Θόδωρος Λαδάς είχε καταφέρει και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο: «να είναι αγαπητός από όλους και να τον σέβονται άπαντες, ανεξαρτήτου παρατάξεως».

Ο νέος Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου δεν παρέστη στην κηδεία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απέστειλε όμως συλλυπητήριο τηλεγράφημα, που έχει ως εξής: «Εκφράζω την θλίψη μου για την απώλεια του Αντιδημάρχου Αγρινίου Θεόδωρου Κ. Λαδά. Χάθηκε ένας άνθρωπος με ήθος και ιδανικά για τα οποία πάλεψε στην διάρκεια της ζωής του. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου και εκ μέρους των μελών της παράταξης μου «Αγρίνιο- Νέα Αρχή – τόπος να ζεις», στην οικογένειά του. Θερμά συλλυπητήρια».

Την τελετή συνόδευσε με πένθιμα εμβατήρια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις