Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κ. Πελετίδης ανατρέπει τον σχεδιασμό για την επεξεργασία των απορριμμάτων – Η λύση που προκρίνει για το εργοστάσιο

Πάτρα: Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κ. Πελετίδ...

Διαφωνεί με τον έως τώρα σχεδιασμό

Αλλάζει ο σχεδιασμός της Πάτρας αναφορικά με την επεξεργασία των απορριμμάτων της αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει το σχέδιο για τη δημιουργία του Εργοστασίου Επεξεργασίας στην περιοχή Φλόκα, όπως είχε δρομολογηθεί από τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Πελετίδης την περασμένη Παρασκευή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Λοτσάρη, του διεμήνυσε ότι η παράταξή του που κέρδισε στις δημοτικές εκλογές και αναλαμβάνει τα ηνία της πόλη από Σεπτέμβρη δεν θα προχωρήσει τις διαδικασίες κατασκευής του συγκεκριμένου εργοστασίου συμμείκτων απορριμμάτων.

Αντιθέτως επιλέγει μια μονάδα επεξεργασίας "προδιαλεγμένου οργανικού κλάσματος αστικών στερεών αποβλήτων". Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι το Σεπτέμβριο «μπαίνει πάγος» στις εκκρεμότητες που απέμεναν για την δημιουργία του εργοστασίου, με τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί έως τώρα.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απερχόμενη δημοτική Αρχή Δημαρά, το θέμα του εργοστασίου θα μπορούσε άμεσα να περάσει στην φάση του ανταγωνιστικού διαλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις