Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα για τον Ολυμπιακό από την πιο έτοιμη Κράσνονταρ

Ήττα για τον Ολυμπιακό από την πιο έτοιμ...

Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς

Με ήττα ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός, χάνοντας στην Αυστρία από τη σαφέστατα πιο έτοιμη Κράσνονταρ με 2-0.

Οι Ρώσοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, καθώς σε μερικές ημέρες θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Europa League, ενώ στις αρχές του Αυγούστου ξεκινά και το πρωτάθλημα στην πατρίδα τους, διοργάνωση στην οποία πέρυσι τερμάτισαν πέμπτοι.

Απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο οι «ερυθρόλευκοι» των μόλις πέντε ημερών προετοιμασίας «λύγισαν» φυσιολογικά, δείχνοντας όμως διάθεση να παίξουν παρότι ο Μίτσελ χρησιμοποίησε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, για τους Αμπιντάλ, Ντοσεβί, Ελ Αμπντελαουί, Γκαζαριάν, Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη και Κολοβό ήταν η πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ο Κασάμι δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η Κράσνονταρ άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, όταν η πάσα του πέρασε από τους αμυντικούς και ο Ζοαζίνιο νίκησε τον Μέγερι στο τετ α τετ.

Με τη συμπλήρωση δύο λεπτών από την έναρξη της επανάληψης το ρωσικό συγκρότημα διπλασίασε αξιοποιώντας μια «στημένη μπάλα»: στο 47ο λεπτό ο Περέιρα εκτέλεσε φάουλ και ο Σίγκουρτσον σηκώθηκε μόνος για να «γράψει» με κεφαλιά το τελικό 2-0.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με την ακόλουθη σύνθεση:

Μέγιερι (61΄ Χουτεσιώτης), Σαλίνο, Μπονγκ, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Βλαχοδήμος (30΄ Κολοβός), Σαβιόλα (30΄ Σάλιακας), Διαμαντάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν από την έναρξή του οι, Αμπιντάλ, Βούρος, Ελ Αμπντελαουί, Γκαζαριάν, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Φουστέρ, Παπάζογλου και με τη συμπλήρωση μίας ώρας οι Ντομίνγκες, Κάταϊ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports