Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αλέξης Κούγιας κάλεσε την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή να του ζητήσει συγνώμη

Ο Αλέξης Κούγιας κάλεσε την Ερασιτεχνική...

Για να μείνει στην Πάτρα

Τους όρους που έχει θέσει ο ίδιος ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας να δεχτεί η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ώστε να μείνει στην Πάτρα. Όπως ανέφερε σε δήλωσή του:

«Εγώ νομίζω ότι η Ερασιτεχνική Παναχαϊκη αν έχει να κάνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση, να την κάνει τώρα. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, έχει πάρει το μήνυμα από την Γενική Συνέλευση που έκανε, ότι δεν εκφράζει τον κόσμο, εκφράζει μόνο τα μέλη της.

Αν θέλουν το καλό της Παναχαϊκής πρέπει άμεσα να παραιτηθούν γιατί με τις συμπεριφορές τους κατάφεραν να οδηγήσουν έναν έντιμο ιδιοκτήτη να φύγει από την Πάτρα. Πριν φύγουν όμως, να διορθώσουν όλα τα λάθη τους και να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι παραχωρούν το γήπεδο στον ιδιοκτήτη, μόνο με τα έξοδα συντήρησης και να ζητούν χρήματα όταν έχει έσοδα η ΠΑΕ και όχι όταν έχεις συνεχώς παθητικό.

Να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν θα υποτιμήσουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ότι ήταν ολέθριο σφάλμα να ζητήσουν από τον μοναδικό χρηματοδότη επί πεντέμιση χρόνια, που ανέστησε μια νεκρή ποδοσφαιρική εταιρία να μην χρησιμοποιεί τον τίτλο της Παναχαϊκής, αυτό όμως να το κάνουν σήμερα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports