Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην σκιά των δηλώσεων του Σάντος, επιστρέφει η Εθνική μας ομάδα ποσδοφαίρου, στις 18.30 σήμερα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Στην σκιά των δηλώσεων του Σάντος, επιστ...

Υποδοχή ηρώων επιφυλάσσουν στην αποστολή οι Έλληνες φίλαθλοι

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα Τρίτη 1η Ιουλίου 2014, στις 18.30 το απόγευμα, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος που επιστρέφει στην πατρίδα ύστερα από έναν ολόκληρο μήνα που βρισκόταν στην μακρινή Βραζιλία για το Μουντιάλ.

Το ξεχωριστό όπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα», δεν έχει να κάνει μόνο με την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της πρόκρισης της Εθνικής στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και την υποδοχή ηρώων που επιφυλάσσουν στην αποστολή οι Έλληνες φίλαθλοι αλλά καλώς ή κακώς έχει να κάνει και με το γεγονός ότι οι διεθνείς επιστρέφουν στη σκιά των τελευταίων δηλώσεων του Φερνάντο Σάντος.

Ο απερχόμενος Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος αρνήθηκε να συνταξιδέψει με τους παίκτες του από τη Βραζιλία προς την Ευρώπη, προτιμώντας πτήσεις που τον βόλευαν για να πάει απ' ευθείας στην Πορτογαλία, απέδωσε με δηλώσεις του σε Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, την ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα σε συγκεκριμένους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Αν και δεν κατονόμασε αυτούς που εννοούσε, έκανε λόγο για «δυο - τρεις» που είχαν στο νου τους μόνο να σκοράρουν το γκολ της πρόκρισης αντί να βοηθήσουν την ομάδα, με αποτέλεσμα να φθάσουμε στον οδυνηρό αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι - μια διαδικασία που ο ίδιος, εμφανώς εκνευρισμένος, δεν μπόρεσε καν να παρακολουθήσει επειδή αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αυτές του οι δηλώσεις είναι δεδομένο ότι έφθασαν στα αυτιά των διεθνών προτού επιβιβαστούν και αναμένεται να ερωτηθούν για αυτές από τους εκπροσώπους του Τύπου κατά την άφιξή τους στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την ώρα άφιξης των διεθνών με μια ανακοίνωση που φυσικά εξωραΐζει την όλη εικόνα:

«Το ταξίδι τους άρχισε στις 30 Μαΐου, όταν αναχώρησαν για την Πορτογαλία ενόψει του φιλικού προετοιμασίας με τους Ίβηρες. Ακολούθησαν τα φιλικά στις ΗΠΑ και η ιστορική πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ. Οι διεθνείς, που έκαναν ξανά περήφανους τους Ελληνες, και τα μέλη της αποστολής επιστρέφουν στη χώρα μας την 1η Ιουλίου, με την άφιξη στο "Ελ. Βενιζέλος" να είναι προγραμματισμένη στις 18:30».

Αναμφίβολα οι διεθνείς έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, τόσο με τη μαχητικότητα που επέδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό στα ματς με Ακτή Ελεφαντοστού και Κόστα Ρίκα όσο και με το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Ωστόσο παρά τα όσα συγκινητικά μεταδόθηκαν την επομένη του αποκλεισμού, με περιγραφές για δάκρυα και αγκαλιές, είναι πια πιθανό ότι υπάρχουν κάποια «γκρίζα» σημεία στις σχέσεις των παικτών με τον επί 4 χρόνια προπονητή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports