Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής Γιάννης Μανιάτης δήλωσε, "Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει"

Ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαν...

Όσο για τον Πατρινό Ανδρέα Σάμαρη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρόλευκων" είπε ότι αφιερώνει το γκολ του σε όλους τους Έλληνες

Δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της μεγάλης πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στους "16" του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Πατρινός Ανδρέας Σάμαρης μίλησαν για το κρίσιμο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρόλευκων"...

«Δεν έχω καταφέρει ακόμη να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας, για να είμαι ειλικρινής. Ένα, όμως, είναι το δεδομένο. Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση, πίστευα ότι μπορούμε να περάσουμε την Ακτή Ελεφαντοστού και να συνεχίσουμε στο Μουντιάλ», τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης.

Από την πλευρά του, το μεγάλο ταλέντο, ο Πατρινός χαφ Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού που έληξε 2-1 υπέρ της Ελλάδας.

"Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες! Ειδικότερα, σε όλους τους ανθρώπους που γνώρισα παίζοντας ποδόσφαιρο και οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Θέλω να το αφιερώσω, παράλληλα στην οικογένειά μου, αλλά και στους κοντινούς μου ανθρώπους, οι οποίοι με στηρίζουν καθημερινά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports