Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Αν υπάρξει στήριξη ...μένω"

Κούγιας: "Αν υπάρξει στήριξη ...μένω"

Αλλαγή ...πλεύσης

O Αλέξης Κούγιας εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο παραμονής του στην Πάτρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λοιπόν, το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο "Lepanto" και σημείωσε ότι αν βρεθεί λύση με το γήπεδο, τότε θα παραμείνει στην Πάτρα.

Ρωτήθηκε ο Κούγιας τι θα έκανε αν βρισκόταν λύση με τον Δήμο στο θέμα του γηπέδου και απάντησε: «Σε αυτή την περίπτωση είμαι ανοικτός να παραμείνω στην Πάτρα και την Παναχαϊκή. Αν έρθει ο κ. Πελετίδης και μου παραχωρήσει το Στάδιο με τίμημα μόνο για τους αγώνες, η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, η ΕΠΣ Αχαΐας στηρίξουν την ομάδα και βοηθήσουν να έρθουν χορηγίες τότε δεν έχω πρόβλημα να μείνω στην Παναχαϊκή».

Σε ό,τι αφορά τη ΓΣ της Ερασιτεχνικής την Κυριακή, είπε: «Θα είναι αστείο αν η γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής πάρει διαφορετική απόφαση από αυτή που έχει στο αίτημα της να αποχωρήσω από την Παναχαϊκή και το έχει ζητήσει με επιστολή της από τις πολιτικές παρατάξεις του Δήμου. Δεν με ενδιαφέρει τι θα αποφασίσουν. Εγώ τους παραχωρώ το όνομα για να συνεχίσουν με τους επενδυτές που έχουν έτοιμους για την ομάδα όπως λένε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports