Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

«Λόγια κλειδωμένα» από τον Ηλία Γκρέκο - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Λόγια κλειδωμένα» από τον Ηλία Γκρέκο -...

Ο Ηλίας Γκρέκος έρχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο και να ενώσει μουσικά το παρελθόν με το παρόν

Το κομμάτι «Λόγια κλειδωμένα», το οποίο όλοι αγαπήσαμε και γνωρίσαμε από την πρώτη εκτέλεση η οποία έγινε από τον Βασίλη Παϊτέρη, σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη επιστρέφει ανανεωμένο!

Η ενορχήστρωση την οποία επιμελήθηκε η Σίσσυ Τζινιόλη, ο Δημήτρης Κεραμιδάκης και ο Μάριος Τσαλαπάτης, μεταμορφώνει το κομμάτι σε σημερινό ρυθμό και μας ξεσηκώνει!

Ο Ηλίας Γκρέκος έρχεται να μας ταξιδέψει στο χρόνο και να ενώσει μουσικά το παρελθόν με το παρόν, υπενθυμίζοντας ότι τα παλαιότερα τραγούδια μπορούν να ακουστούν ακόμα και σήμερα σε πολλές διαφορετικές εκτελέσεις!

Ο Ηλίας Γκρέκος γεννήθηκε στα Πατήσια και έχει καταγωγή από την Θεσσαλία.Από πολύ μικρός, μεγαλωμένος με ακούσματα από τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές , Διονυσίου, Πάριο, Καζαντζίδη, Αγγελόπουλο, Μητροπάνο, Γαβαλά, Νταλάρα αλλά και με ιδιαίτερη αγάπη στους πιο σημερινούς Ρέμο, Βέρτη, Τερζή και Γονίδη.

Ο Ηλίας Γκρέκος έχει περάσει από μεγάλες πιστές όπως το Romeo, η Νεραΐδα, το Papagayo, Γοργόνες & Μάγκες και με συνεργασίες με τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Γιώργο Τσαλίκη.

Για τον Ηλία Γκρέκο το τραγούδι είναι τρόπος ζωής, είναι η απόλυτη έκφραση των συναισθημάτων και η διασκέδαση του κοινού μια πολύ μεγάλη ευθύνη.

Απολαύστε τον !!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time