Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μουντιάλ 2014: Παραλήρημα στην προπόνηση για Μέσι και Αργεντινή

Μουντιάλ 2014: Παραλήρημα στην προπόνηση...

«Χαλασμός» έγινε στην προπόνηση

«Χαλασμός» έγινε στην προπόνηση της Εθνικής Αργεντινής, στο Μπέλο Οριζόντε, όταν 7-8 χιλιάδες άνθρωποι εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο της «αλμπισελέστε» για να αποθεώσουν τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του.

Οι διεθνείς προκάλεσαν παραλήρημα μεταξύ των παρευρισκομένων θεατών, Αργεντινών αλλά και Βραζιλιάνων. Η προπόνηση στο γήπεδο «Arena Independencia» διήρκεσε 35 λεπτά και τελείωσε όταν οι παίκτες χαιρέτησαν το κοινό, με αποτέλεσμα μια παρατεταμένη επευφημία και αμέσως μετά την «έκρηξη» μιας ομάδας οπαδών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τον Μέσι πλησίασε ένας Βραζιλιάνος θαυμαστής του, ο οποίος έσκυψε σε υπόκλιση μπροστά του και προσποιήθηκε ότι καθαρίζει τα παπούτσια του «ψύλλου». Τόσο αυτός, πάντως, όσο και οι υπόλοιποι «μάγοι» της αργεντίνικης επίθεσης (Ντι Μαρία, Αγουέρο, Ιγκουαΐν) εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο με κάποια δυσκολία.

Αφήνοντας κατά μέρος τη φρενίτιδα του κοινού, η πιο σημαντική είδηση της ημέρας αφορά τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω στην «Πιπίτα», που εξακολουθεί να πάσχει από ένα χτύπημα στο δεξί αστράγαλο.

Για την πρεμιέρα της Κυριακής εναντίον της Βοσνίας ο τεχνικός της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στη θέση του επιθετικού της Νάπολι τον Εζεκιέλ Λαβέτσι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports