Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μαρλαφέκας: Η ΛΟΥΞ σταθερά στο πλευρό του Απόλλωνα

Κώστας Μαρλαφέκας: Η ΛΟΥΞ σταθερά στο πλ...

Μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας

Για τα οφέλη που αποκόμισε η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ από την αθλητική χορηγία στον Απόλλωνα Πάτρας, μίλησε ο Κώστας Μαρλαφέκας (εμπορικός διευθυντής της εταιρίας) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Γιατί επιλέξατε τον Απόλλωνα Πάτρας για την αθλητική χορηγία της εταιρείας σας;

Κ.Μ.: Ο Απόλλων Πάτρας είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορική διαδρομή, η οποία χαρακτηρίζεται από συνέχεια και συνέπεια. Διαθέτει σταθερή και σοβαρή διοίκηση, αποτελούμενη από Πατρινούς. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι αρκετά από τα μέλη μετέχουν στη  διοίκηση για πολλά χρόνια, και ορισμένοι είναι πρώην αθλητές της ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν εμπειρία και από το αγωνιστικό-αθλητικό κομμάτι.

Επίσης, ο Απόλλων διατηρεί μια εξαιρετικά πολιτισμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδό του και έχει έντονο το Πατρινό στοιχείο στην ανδρική ομάδα. Είναι από τα υγιέστερα επαγγελματικά αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Φυσικά το πρώτο πράγμα που μας ώθησε να κάνουμε αθλητική χορηγία στον Απόλλωνα είναι ότι πρόκειται για ομάδα της πόλης μας και οφείλουμε να την στηρίξουμε.  Οποιοδήποτε υγιές αθλητικό σωματείο της πόλης μας, το στηρίζουμε. Ο Απόλλωνας είναι η «ναυαρχίδα» αυτών στην Πάτρα

·         Ποια ήταν τα οφέλη για την εταιρεία σας από την συνεργασία με τον Απόλλωνα Πάτρας;

 

Κ.Μ.: Αποκομμίσαμε θετική διαφημιστική προβολή για την εταιρεία μας σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Ειδικά με την χορηγία της «ΛΟΥΞ» στη φανέλα της ομάδας, διαπιστώσαμε ότι υπήρξαν σημαντικά οφέλη, είτε η ομάδα έπαιζε εντός είτε εκτός έδρας.

 

·         Μείνατε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε η αθλητική χορηγία σας στην κοινή γνώμη;

 

Κ.Μ.: Ασφαλώς και μείναμε ικανοποιημένοι. Άλλωστε στην εταιρεία μας έχουμε επιλέξει να είμαστε χορηγοί και συνοδοιπόροι με τον Απόλλωνα εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τα οφέλη που έχει η εταιρία μέσω της αθλητικής χορηγίας στον Απόλλωνα, γι’ αυτό και συνεχίζουμε.

 

·         Θα συνεχίσετε και τη νέα αγωνιστική περίοδο να είστε στο πλευρό του Απόλλωνα Πάτρας;

 

Κ.Μ.: Όσο ο Απόλλων θα πρεσβεύει όλα αυτά που σας ανέφερα προηγουμένως, εμείς θα στεκόμαστε στο πλευρό του. Όσο δηλαδή, έχει αυτή την θετική αύρα, την οργανωμένη λειτουργία, το πολιτισμένο περιβάλλον στους αγώνες και διαθέτει ανταγωνιστική ομάδα στην «μεγάλη» κατηγορία, εμείς θα είμαστε κοντά στον Απόλλωνα!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports