Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομοσπονδία Γονέων: Να μην καταργηθεί το 67ο Δημοτικό της Πάτρας

Ομοσπονδία Γονέων: Να μην καταργηθεί το ...

Οι γονείς εκφράζουν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Υπουργείου

Η Ομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων του Ν.Αχαϊας και οι Ενώσεις Γονέων με ανακοίνωσή τους εκφράζουν  την πλήρη αντίθεσή τους στην κατάργηση του 67ου Δημοτικού σχολείου Πατρών. Οι γονείς τονίζουν τα εξής:

"Το Υπουργείο πήρε αυτή την απόφαση χωρίς να έχει εκτιμήσει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου.

Στο χώρο του 67ου δημοτικού σχολείου είχε προγραμματιστεί μελλοντικά η ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου της προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Ομοσπονδία γονέων και οι Ενώσεις  είναι κάθετα αντίθετες  με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας,που προχωρά σε νέες καταργήσεις,υποβιβασμούς και συγχωνεύσεις σχολείων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτεί την υποβάθμιση στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας.

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να αποσύρει τη διάταξη για την κατάργηση του 67ου δημοτικού σχολείου και επίσης να επανεξετάσει την απόφασή του για συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων.

Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες πλήττουν το χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου και δημιουργούν τεράστια προβλήματα σε μαθητές,εκπαιδευτικούς και γονείς."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις