Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο δήμαρχος Καλαμάτας "άδειασε" τον Αλέξη Κούγια

Ο δήμαρχος Καλαμάτας "άδειασε"...

Τον αποκάλεσε περιφερόμενο παράγοντα

Τοποθέτηση στην τηλεόραση «Best» έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Κούγια. Αφορμή για αυτό τα σενάρια που αναπτύχθηκαν περί εμπλοκής του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής στη Μαύρη Θύελλα.

Χαρακτητιστικά ανέφερε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα κύριο Κούγια και φυσικά δεν του έστειλα κανένα μήνυμα στο κινητό του να έρθει στην Καλαμάτα να πάρει τη Μαύρη Θύελλα. Εγώ δεν στέλνω sms σε περιφερόμενους ανά την Ελλάδα ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Δεν έχω άποψη για αυτόν πέρα της δουλειάς του. Ο κύριος Μπιστικέας μου ζήτησε να συναντηθώ μαζί του. Δεν έχω πρόβλημα να τον συναντήσω αν μου το ζητήσει.

Ο Δήμαρχος είναι ανοικτός να βλέπει όλον τον κόσμο. Μέχρι εκεί όμως. Η Μαύρη Θύελλα έχει διοίκηση και ο Δήμαρχος της πόλης στηρίζει την κάθε διοίκησή της όπως βέβαια και την ομάδα μας και την βοηθάει όπως μπορεί συνεχώς και κυρίως προσπαθεί να τις εξασφαλίζει γηπεδικές εγκαταστάσεις, τόσο στο Στάδιο της Παραλίας, όσο και την περάτωση των έργων που έχουν όντως καθυστερήσει, καθώς αργοπορεί ο εργολάβος που έχει αναλάβει αυτό το έργο για το προπονητήριο της ομάδας στα Περιβολάκια…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports