Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντώνης Σαμαράς: "Ο ανισόπεδος κόμβος που θα συνδέσει τις αρτηρίες με το νέο λιμάνι της Πάτρας θα παραδοθεί σε δύο εβδομάδες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αντώνης Σαμαράς: "Ο ανισόπεδος κόμβ...

Σύσκεψη με τον ΟΛΠΑ κατα την Πρωθυπουργική επίσκεψη της Παρασκευής

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νότιο (νέο)  Λιμάνι, η ταυτότητα της Πάτρας πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Μαΐου ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νότιου (Νέου) Λιμένα Πατρών ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Κώστας Πλατυκώστας, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ κ. Ιωάννη Μάκκα.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του λιμένα για τα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη και την Στρατηγική ανάπτυξης του Οργανισμού Λιμένος Πατρών. Ο κ. Πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων «… ο ανισόπεδος κόμβος που θα συνδέσει τις αρτηρίες με το νέο λιμάνι, θα παραδοθεί σε δύο εβδομάδες. Αυτό είναι πολύτιμο για την περιοχή καθώς εκτός από τα θετικά  που θα δημιουργήσει το ίδιο το λιμάνι, θα αποφέρει μεγάλη κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στην πόλη των Πατρών.  Το λιμάνι αποτελεί “όχημα ανάπτυξης” για την περιοχή …..».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις