Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 16 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 16 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Θέματα οικονομικά κυρίως απασχολούν σήμερα το ζώδιό σας, ειδικά ό,τι αφορά σε δάνεια, εφοριακά, κληρονομικά, επενδύσεις, ασφάλειες, διατροφή συζύγου, συντάξεις, χορηγίες κλπ, όπου το πρωί ίσως υπάρξουν μικρο-ταλαιπωρίες, όμως σύντομα ξεπερνιούνται. Λίγο πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική μέρα, έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντύτερα με τον σύντροφο.

Δίδυμοι

Μια αρκετά κοινωνική και αισιόδοξη μέρα, με την Σελήνη να διατρέχει τον Τοξότη και να προσφέρει περισσότερο χιούμορ και χαρά. Θα έχετε ευκαιρίες για socializing και νέες γνωριμίες, για συναντήσεις με συνεργάτες και για ερωτικά ραντεβού, σε θετικό κλίμα. Το πρωί μόνο προσέξτε κάποια μικρο-προβλήματα στην επικοινωνία και τις επαφές.

Καρκίνος

Έμφαση στα εργασιακά δίνει σήμερα η Σελήνη, μια παραγωγική μέρα, όπου θα τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και για εργασίες του σπιτιού και της καθημερινότητας. Το πρωί μόνο μπορεί να υπάρξουν πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια. Ενασχόληση επίσης με την υγεία και την διατροφή – καλή μέρα για αποτοξίνωση.

Λέων

Χαρούμενη, ερωτική και πιο άνετη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη και προσφέρει χιούμορ κι οπτιμισμό. Δίνει επίσης την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι, παιχνίδι και δημιουργικές ενασχολήσεις ή και για εκδρομές. Περισσότερη ενασχόληση επίσης με τα παιδιά.

Παρθένος

Ήρεμη, θετική και λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας. Η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού, κι έτσι θα ασχοληθείτε κυρίως με τον χώρο και την οικογένειά σας, αλλά και με ζητήματα ακινήτων. Ευκαιρία για ευχάριστο cocooning. Το πρωί μόνο, χρειάζεται προσοχή σε κάποια πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια.

Ζυγός

Επικοινωνιακή, ανάλαφρη κι αισιόδοξη μέρα, θα δώσει ευκαιρίες για επαφές διάφορες, συναντήσεις, ραντεβού, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Ευκαιρίες επίσης για βόλτες ή και για ταξιδάκια. Συναντήσεις με συγγενείς και συμμαθητές. Μέρα για πληροφόρηση, για σεμινάρια και μαθήματα. Αρκετές μετακινήσεις επίσης πιθανές. Το πρωί προσοχή σε επικοινωνιακά προβλήματα.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι θα είναι μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν μικρο-ταλαιπωρίες σε τέτοιες συναλλαγές, όχι κάτι σοβαρό ωστόσο. Θα είναι όμως και μια μέρα που θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και την υλική ζωή γενικά.

Τοξότης

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα αισιόδοξη, άνετη, χωρίς πολλές έγνοιες, με περισσότερη δράση και χιούμορ, ενώ είναι καλή μέρα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Ασχολείστε πιο πολύ με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Το πρωί προσέξτε τα μικρο-προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τα ραντεβού.

Αιγόκερως

Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα όπου θα κλείσετε ορισμένα θέματα ή κύκλους. Το πρωί προσέξτε κάποια μικρο-εμπόδια επικοινωνιακά προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο, ώστε να καθαρίσετε απ' τις επιρροές του τελευταίου μήνα.

Υδροχόος

Αφιερωμένη στις φιλίες η σημερινή μέρα, κι έτσι θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις με τις παρέες σας και για συμμετοχή επίσης σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, σε ευχάριστο κλίμα, με περισσότερο χιούμορ. Μέρα δικτύωσης και ενασχόλησης με το ίντερνετ και τα social media. Κάνετε σχέδια για το μέλλον – η αγαπημένη σας ασχολία!

Iχθύες

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις με άτομα εξουσίας και για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Το πρωί προσέξτε ορισμένα επικοινωνιακά εμπόδια αλλά και τα εμπόδια σε ραντεβού. Φαίνεστε πιο πολύ κοινωνικά σήμερα και ίσως είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές.

Κριός

Η Σελήνη απ' τον Τοξότη σήμερα υπόσχεται μια μέρα πιο άνετη, αισιόδοξη, χαρούμενη, χωρίς ιδιαίτερες έγνοιες. Έμφαση δίνει στα ταξίδια και σε θέματα σπουδών και νομικών. Συναντήσεις με άτομα απ' το εξωτερικό. Το πρωί είναι πιθανά μικρο-προβλήματα στην επικοινωνία και στα παραπάνω θέματα, όμως σύντομα ξεπερνιούνται. Καλή μέρα για διάβασμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being