Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών - Εντόπισαν πέντε κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό - Συνελήφθη ο οδηγός - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών - Ε...

Η ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη στην καμπίνα του οδηγού

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη οδηγού φορτηγού οχήματος προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο νότιο λιμένα Πατρών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού:

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε φορτηγό όχημα (τράκτορας / επικαθήμενο) εντοπίστηκαν στο χώρο της καμπίνας του οδηγού και συγκεκριμένα εντός σακιδίου πλάτης, έξι (06) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα εννέα γραμμαρίων και τριών δεκάτων (4.879,3 kgr).

Ο 49χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν οι ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, ο τράκτορας του Φ/Γ οχήματος, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και μία (01) συσκευή πλοήγησης GPS.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις