Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Κύπρο η προετοιμασία της πατρινής πρωταθλήτριας του ύψους Αντωνίας Στεργίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Κύπρο η προ...

Επιστρέφει την Πέμπτη 8 Μαΐου στη Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Κύπρο η προετοιμασία της πατρινής πρωταθλήτριας του ύψους Αντωνίας Στεργίου. Από τις 24 Απριλίου η αθλήτρια του ΚΟΥΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και ο προπονητής της Παπανδρεόπουλος Γιώργος βρέθηκαν στη Λευκωσία για να πραγματοποιήσουν το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Όλα πήγαν πολύ καλά. Ολοκληρώσαμε το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας για τον ανοικτό στίβο χωρίς προβλήματα. Επιστρέφουμε την Πέμπτη 8 Μαΐου στη Πάτρα. Έχουμε το πρώτο αγώνα στην Κίνα, συγκεκριμένα στη Σαγκάη στις 18/5 (DIAMONT LEAGE) και το δεύτερο στο Πεκίνο στις 21/5 (WORLD CHALLEGE) όπου η Αντωνία έχει πρόσκληση από τους διοργανωτές. Είναι δυο αγώνες με μεγάλο ρίσκο καθώς είναι ένα 15ωρο ταξίδι, αλλά είναι τόσο τιμητική η πρόσκληση και δεν μπορούμε να αρνηθούμε.

Ο σημαντικότερος στόχος μας για φέτος είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης τον Αύγουστο, ενώ μέχρι τότε το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία COFFEE ISLAND για την βοήθεια που μας προσέφερε για την καλλίτερη προετοιμασία μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports