Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο γνωστές ηθοποιοί με καταγωγή από Αχαΐα στην πολυαναμενόμενη «Λυσιστράτη» με την Μαρία Καβογιάννη

Δύο γνωστές ηθοποιοί με καταγωγή από Αχα...

Ο λόγος για τις Νάντια Κοντογεώργη και Καίτη Κωνσταντίνου

Από την στιγμή που ακούστηκε και δημοσιοποιήθηκε το ανέβασμα της παράστασης αρχαίου δράματος «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με την δημοφιλή και αγαπητή κωμική ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη στον ομώνυμο ρόλο και μάλιστα με τον Σπύρο Ευαγγελάτο στην σκηνοθεσία, πολλοί θεωρούν ότι θα είναι από τα σημαίνοντα θεατρικά γεγονότα του προσεχούς καλοκαιριού.

Η παράσταση που θα περιοδεύσει, αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα μέσα στο καλοκαίρι του 2014. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην παράσταση θα παίξουν κεντρικούς ρόλους και δύο ηθοποιοί που κατάγονται από το νομό Αχαίας. Ο λόγος για την εξαιρετικά δημοφιλή τελευταία λόγω του ρόλου της Βίβιαν στο σήριαλ «Κάτω Παρτάλι» του Mega, Νάντια Κοντογεώργη που θα υποδυθεί την Μυρίνη και την Καίτη Κωνσταντίνου του σήριαλ «Εγκλήματα» που θα παίξει την Κλεονίκη.

Όπως είπε σε συνέντευξη της η Νάντια Κοντογεώργη που κατάγεται από τα Καλάβρυτα, «είναι μεγάλη η χαρά που θα συνεργαστώ με τον Σπύρο Ευαγγελάτο και με ηθοποιούς που θαυμάζω έχοντας ένα ρόλο που θα με ωθήσει στη θετική καλλιτεχνική εξέλιξή μου. Ο συνδυασμός όλων αυτών των παραγόντων είναι χαρά που εύχομαι να μου προσφέρεται συχνά στο δρόμο μου».

Η Καίτη Κωνσταντίνου ως γνωστό έλκει την καταγωγή της από το Αίγιο. Στον θίασο θα είναι και ο Δημήτρης Πιατάς που θα ερμηνεύσει τον Κινησία. Όπως είχε γράψει η εφημερίδα «Το Βήμα», σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία, ο Σπύρος Ευαγγελάτος επιστρέφει σε ένα έργο που ανέβασε το 1976 με έναν αμιγώς ανδρικό θίασο, για πρώτη φορά τότε -με τον Λευτέρη Βογιατζή στον ομώνυμο ρόλο.

Στη «Λυσιστράτη» του προσεχούς καλοκαιριού, ο Γιώργος Πάτσας θα κάνει τα σκηνικά και τα κοστούμια. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα μέσα Ιουνίου ενώ η παραγωγή θα είναι του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight